Podľa mnohých tak Simon nespravil nič zlé, ba práve naopak. „Tak to má byť, celú cibuľu v šupe a nie šupky vytriasť samostatne do polievky, veď to potom ako vyzerá,“ napísala iná žena, podľa ktorej to mal kuchár spraviť trochu inak, aj keď jeho zámer bol dobrý. „Aj ja to robím. Keď som bývala na vidieku, mali sme pec s platňou, na nej sa nasucho opiekla cibuľa a aj to urobilo peknú farbu,“ znel ďalší komentár obohatený o cennú radu.
Je zaujímavé, ako taká obyčajná vec dokáže rozvíriť vlnu debát. Na jednej strane stáli tí, ktorí obhajovali to, čo Simon spravil, na druhej ostatní, podľa ktorých to mal spraviť inak. Kritika sa však naňho zniesla aj pre jeho správanie. „Fuj, ja varím iba čistú a jasnú polievku, na farbe nezáleží, iba na chuti. To, čo patrí do koša, do polievky nedávam, to sú pomyje,“ nedávala si servítku pred ústa diváčka. „To varí ako pre prasce, áno, cibuľku dávam do polievky, ale nie šupky,“ poznamenala iná žena.
Mnohí si všimli, že si o sebe príliš veľa myslí. „Tak takto. Je chlapec šikovný… Ale to je všetko. Chýba mu pokora, chýba mu rešpekt. Mám možnosť pracovať so šéfkuchárom, ktorý je v slovenskej TOP 10! A je pokorný, milý, podporujúci talenty a celý svoj tím,“ priznal divák. „Mne bol ten mládenec nesympatický, namyslený a za stolom sedel s rukou na hlave? Kuchár? Minuly týždeň bol v Na nože… Z tej istej reality šou mal aj pomocníčku – s tým sa nepochválil,“ postrehla žena.
„Mladý má príliš veľké ego a myslí si, že len on vie a ostatní nič. Veľká kritika voči ostatným, ale on kritiku neznesie. Jeho nezaujíma, že niekto, čo navaril, neľúbi… A ešte… Pri stole sa olizujú nože? Aj Klaudia a dnes aj Vanesa… Je to proti zásadám stolovania!“ pridala sa iná žena.
Robili to naše babky
Väčšina však súhlasila s tým, že šupky vo vývare sú skvelým tipom, ktorý poznali už naše staré mamy. „Šupky dávaju do vývaru aj šéfkuchári v zahraničí. Choďte do Francúzska, Anglicka alebo k Írom. Tí sa neunúvajú ani šúpať zemiaky. Okrem toho, moja starká tak varila, my tak doma varíme. A ešte sa tak maľujú aj vajíčka na Veľkú noc. Šupka z cibule nádherne zafarbuje veľkonočné vajcia,“ znel komentár, ale zároveň aj reakcia na kritikov, ktorí s tým nesúhlasia. „Podľa receptúry starej matere tam ide jedna celá cibuľa aj so šupkou,“ dodal stručne a jasne jeden muž.
Budú vianočné trhy v Bratislave drahšie? Stánkarov zaťaží vyššia 23 % DPH, na ľudí tento rok čakajú aj výhodné ponuky
Mamička varí lacné jedlá, aby šetrila peniaze: Podľa ľudí je to ako krmivo pre psa, jej manžel sa správa zvláštne
Navštívili sme nádhernú dolinu a strašidelný hrad úplne zadarmo: Nájdete tu aj jaskyňu a priam dokonalú jesennú prírodu
Boli sme v novom podniku, ktorý otvorili majitelia reštaurácie z Na nože. O tomto európskom klenote ste možno nikdy nepočuli
Jedol psie žrádlo, celý čas bol nahý: Táto reality šou prekonala rekordy, milióny ľudí sledovali mučenie
Herci, ktorí boli počas natáčania Harryho Pottera vymenení: Niekedy to bolo fiasko, inokedy tvorcovia nemali na výber
Terapia červeným svetlom nie je zázračná, tvrdí odborníčka: Vedeckých dôkazov je málo a chýbajú, nie je to všeliek
ANKETA: Nepáči sa mi to, malo by sa to odstrániť. Slovákov sme sa opýtali, čo si myslia o Separovom sprejovaní v Himalájach
Komikov sme sa spýtali, čo hovoria na novú maximálnu rýchlosť chodcov 6 km/h: Budeme ju merať dvoma pohlaviami
Káva za 3,60 eura nám udrela do nosa a nevoňala: Boli sme v novom podniku, ktorý otvorili majitelia reštaurácie z Na nože












Nahlásiť chybu v článku