Obľúbená slovenská relácia Na nože si tentoraz posvietila na martinskú reštauráciu s veľkým potenciálom, skvelou lokalitou a tradičnou slovenskou kuchyňou. Vybrali sme sa na miesto, kde ešte nedávno prebiehala „gastro záchrana“, aby sme zistili, či sa všetko obrátilo k lepšiemu. To, čo sme tam našli, nás poriadne sklamalo.
Keď sa nám naskytla možnosť navštíviť reštauráciu, ktorú „zachraňoval“ ostrý jazyk a nekompromisná ruka šéfkuchára Martina Nováka v obľúbenej relácii Na nože, neváhali sme ani sekundu. Veď možno budeme svedkami kulinárskeho zážitku, alebo si potvrdíme, že tento podnik bol odsúdený na zánik. Rozhodli sme sa to zistiť na vlastnej koži, priamo na „mieste činu“.
Ak sledujete reláciu Na nože, určite viete, že šéfkuchár Martin Novák nechodí po slovenských reštauráciách, aby hladkal majiteľov po pleciach. Jeho úlohou je odhaľovať pravdu, ktorá je často veľmi trpká. V najnovšej časti, ktorá bola odvysielaná len včera večer, tomu nebolo inak.
Z koliby fastfood
Reštaurácia, ktorú si najznámejší slovenský šéfkuchár zobral tentoraz „do parády“, mala za sebou už niekoľko premien. Majiteľov a názov menila približne tak často, ako suroviny v chladničke. Pôvodne ponúkala tradičnú slovenskú kuchyňu, ale po hlavnej sezóne sa zákazníci zrazu vytratili a majitelia začali panikáriť. Preto celkom zmenili koncept a z koliby sa stal fastfood. Začali ponúkať jedlá, ktoré však vôbec nevedeli variť, čoho výsledkom bola prázdna reštaurácia a dlhy.
Keď do reštaurácie prišiel Martin Novák, hneď mu bolo jasné, že niečo nie je v poriadku. Už na parkovisku pred reštauráciou mu muž v turistickom informačnom stánku povedal, že bývalá koliba ide dolu vodou a ako sme neskôr zistili, tak sa už aj úplne utopila.
Ale poďme pekne od začiatku…
Do reštaurácie v Martine, ktorá zmenila svoj názov z Burger & Pizza Rica na Chalúpka Pod Hoľami, ktorá sa objavila v 5. epizóde šou, sme sa vybrali v nedeľu ešte pred jej odvysielaním v televízii. Nedeľný obed v tradičnej slovenskej reštaurácii znel ako skvelý plán, no netušili sme, že naša výprava sa skončí takým obrovským sklamaním.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- čo spôsobilo neúspech reštaurácie;
- že šou do podniku investovala, no majitelia si to nevážili;
- aké šokujúce prekvapenie čakalo Nováka po mesačnej návšteve reštaurácie;
- že sme na internete našli pozitívne recenzie;
- v akom stave sme našli reštauráciu pri našej návšteve;
- či nový majiteľ reštauráciu otvoril;
- prečo sme z reštaurácie odišli sklamaní a hladní;
- prečo sme z reštaurácie zamierili do fastfoodu.
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity
Miška a Denis zo Sexuálnej výchovy: Klitoris je oveľa väčší, ako si ľudia myslia. Toto urobte po každom pohlavnom styku
Problém za tunelom Višňové: Vodiči neodbočia, nová cesta je zbytočná. Analytik Bazovský vysvetlil, prečo
Bola vysušená 5 rokov doma v garáži a jej rodina si to nevšimla: Záhada úmrtia mladej ženy vám nedá spávať
Už malý detail vie ušetriť desiatky eur, takto si nastavte radiátory. Odborníci upozorňujú, čo je doma najväčší problém
Patrí medzi najlacnejšie lyžiarske strediská v Európe: Najete sa tu už od 5,5 eura, cena skipasu vás prekvapí
S analytikom Potočárom sme sa rozprávali o energopomoci. Boli sme na magických trhoch, očarili nás ponukou aj cenami
Doktorka Jana Boboková o zomieraní: Život nie je nutné za každú cenu umelo predlžovať. Musíme akceptovať, že bude koniec
Našli ho mŕtveho v hotelovej vani, stal sa tak členom „Klubu27“: Smrť Jima Morrisona je dodnes veľkou záhadou
Ženy mučil a hral s nimi najzvrátenejšiu hru, akú si viete predstaviť. Z vraha sa dvíhal žalúdok aj skúseným policajtom
Exdetektív Vachálek: Ak by bol Černák na slobode, niekto by si ho našiel. Koncom búrlivej mafiánskej éry je vražda Kuciaka








Nahlásiť chybu v článku