foto: Unsplash

Leto je tu a k nemu neodmysliteľne patria dovolenky.

Ak ste z tých ľudí, ktorí si svoje dovolenky včas neplánujú a rozhodujú sa na poslednú chvíľu, tento článok je ako stvorený pre vás. Pozreli sme sa totiž na ponuky last minute a vybrali sme z nich tie najvýhodnejšie. Dokonca sme pre vás našli aj 25 € zľavu na každý letecký pobyt, takže výber je už len a len na vás.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako funguje zľavový kód? Jednoducho. Vyberte si konkrétny letecký pobyt, vyplňte osobné údaje, aby sme vašu rezerváciu vedeli spracovať a v sekcii Spôsob platby zaškrtnite v pravom hornom rohu políčko Uplatniť kupón. Okamžite po zadaní kódu uvidíte cenu za svoj letecký pobyt po zľave.

Zľavový kód:SPIDERMAN“ môžete pri kúpe leteckých pobytov uplatniť až do 30. júla!

Portorož, Slovinsko

Ak nemáte radi zdĺhavé cestovania a Jadranské more patrí medzi vaše najobľúbenejšie, vyberte sa do slovinského historického mestečka Portorož. Za 189 € si môžete užiť niekoľko dní v 4**** hoteli s polpenziou blízko pláže a centra mesta. Neváhajte, a objednajte si pobyt, kým sa neminú kapacity.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Oleksandr Mialyk (@oleks.mialyk),

Bulharsko, Slnečné pobrežie

Bulharsko je už mnoho rokov obľúbenou destináciou Slovákov aj preto, že táto krajina ponúka množstvo zážitkov za veľmi rozumné peniaze. Ak by ste chceli stráviť na Slnečnom pobreží v 4**** hoteli Bellevue pár metrov od pláže 7 nocí, letecky by vás to vyšlo iba 229 €. A k tomu aj all inclusive či letiskový transfer na a z hotela. Nad čím ešte váhate? Last minute si môžete objednať tu.

zdroj: Pelikan.sk

Grécko, Santorini

Ak máte radi grécke ostrovy, navštívte jeden z najikonickejších. Santorini patrí medzi najvyhľadávanejšie turistické destinácie v tejto krajine a niet sa čomu čudovať. Za 239 € si môžete užiť pobyt v 3*** hoteli iba pár minút chôdze od centra mestečka Fira. V cene je samozrejme letenka. Pobyt si môžete objednať tu aj s hore spomínanou zľavou.

Na ostrove Santorini máme pre vás za takú istú cenu ešte jednu alternatívu. Pobyt vo Ville Olympia-Perissa aj s raňajkami a leteckou dopravou si môžete objednať tu.

foto: Unsplash

Grécko, Mykonos

V Grécku sa ešte chvíľku zdržíme. Zamierime na ostrov Mykonos, kde môžete byť ubytovaní v 3*** hoteli Olia s raňajkami, leteckou dopravou a raňajkami. Na ostrove si tak môžete vychutnať pohľad na známe veterné mlyny, či si oddýchnuť na najslávnejšej pláži Paradise. To všetko za 239 € a k tomu aj 25 € zľava. Ešte váhate?

foto: Unsplash

Grécko, Korfu

Jeden z najznámejších gréckych ostrovov nesmie v našom prehľade chýbať. Na tomto ostrove máme pre vás pobyt v hoteli v centre mesta Gouvie, blízko pláže a chutných reštaurácií. Opäť sú samozrejmosťou raňajky, letenky a letiskový transfer. To všetko za 259 € si môžete objednať tu. Samozrejmosťou je aj zľava 25 €.

foto: Unsplash

Španielsko, Malorka

Presuňme sa na známy španielsky ostrov Malorka s trošku netradičnou ponukou. Tentokrát ide o štýlový 4**** hotel len pre dospelých blízko starého mesta Palma, ktorý patrí medzi najkrajšie v stredomorí. V cene 239 € máte raňajky, letenky a samozrejme aj letiskový transfer. Viete si teda predstaviť ideálnejšiu dovolenku s vašou milovanou polovičkou? Objednať si ho môžete tu aj s 25 € zľavou.

foto: Unsplash

Taliansko, Sicília

Talianska Sicília sa nepreslávila len vďaka mafii, ale najmä kvôli krásnym plážam a teplému moru. Našli sme ponuku za 289 €, kde budete ubytovaní v apartmánoch Residence delle Cave. V cene máte uvítací darčekový balíček, welcome drink a prenájom auta na celú dĺžku pobytu. Samozrejmosťou sú aj letenky a letiskový transfer. Pobyt si môžete objednať tu a určite nezabudnite na zľavu 25 €.

foto: Unsplash

Taliansko, Sardínia

V Taliansku ešte ostaneme, tentokrát zamierime na ostrov Sardínia. Presunieme sa do 3*** hotela pri pláži a v blízkosti mestečka Alghero. V cene 289 € máte letenky, letiskový transfer a raňajky. Pobyt si môžete objednať tu.

foto: Unsplash

Malta

Po Taliansku sa pozrieme ešte na ostrov Malta. Tu si môžete objednať ubytovanie v 3*** hoteli s vnútorným aj vonkajším bazénom, letenkami, letiskovým transferom a raňajkami za 279 €. Samozrejmosťou je aj 25 € zľava.

foto: Unsplash

Nevybrali ste si? Nevadí

Ak ste si z nášho výberu nevybrali svoj pobyt, pozrite si prehľad všetkých pobytov na tejto stránke. Prajeme vám príjemne strávenú letnú dovolenku.

Lacné letenky a akciové letenky do celého sveta. Novinky o letoch a letenkách a akciách s ktorými budete vždy v obraze
Uložiť článok

Viac článkov