Najlepšie je, keď nám vznikne takmer tmavá, zlato-hnedá farba. Karamel nemusíme neustále miešať, môže sa totiž stať, že nám cukor bude kryštalizovať. Hotový karamel nalejeme do vhodnej nádoby rovnomerne, alebo ak je potrebné nádobu pootáčame, aby sa karamel usadil všade. V mixéri skombinujeme kondenzované mlieko, smotanu, mlieko, vajíčka a vanilkový extrakt. Mixujeme na najvyšších otáčkach približne minútu.

Zmes vylejeme na karamel a formu položíme na čistý plech, ktorý naplníme asi do polovice čistou vodou (tak ako sa to robí aj pri cheesecake). V rúre dezert pečieme približne 50 minút až hodinu. V nasledujúcom videu sa nachádza podrobnejší návod, dúfame, že vám pomôže pri príprave.
[youtube GymQgf7BQN4 720 410]
Odporúčané články
Nútil ľudí k potratom a vazektómii, liečil ich agresivitou: Šialený kult mal liečiť závislých, zarábal milióny
Exkluzívne: Detským ambulanciám došla trpezlivosť. Ospravedlnenky majú voľne dostupné v čakárni, môže si ich zobrať ktokoľvek
Ubytujete sa za 13 € a najete za 10 €: Najkrajšie vianočné trhy v Európe pre rok 2025 máme len na skok. Začínajú už čoskoro
Zaplatili sme len 3 eurá: Vyskúšali sme sa veľmi lacno najesť v reštaurácii z Na nože. Niektorým sa takéto jedlo prieči
Žije v prenajatom byte, nemá auto a po meste chodí s batohom: Kto je Zohran Mamdani, prvý moslimský starosta New Yorku?
Najnebezpečnejšia žena: Bola posadnutá sexom a vraždila mužov pre zábavu. Dostala tvrdý trest, stále je hrozbou
Budú vianočné trhy v Bratislave drahšie? Stánkarov zaťaží vyššia 23 % DPH, na ľudí tento rok čakajú aj výhodné ponuky
Mamička varí lacné jedlá, aby šetrila peniaze: Podľa ľudí je to ako krmivo pre psa, jej manžel sa správa zvláštne
Navštívili sme nádhernú dolinu a strašidelný hrad úplne zadarmo: Nájdete tu aj jaskyňu a priam dokonalú jesennú prírodu
Boli sme v novom podniku, ktorý otvorili majitelia reštaurácie z Na nože. O tomto európskom klenote ste možno nikdy nepočuliNajnovšie články
Knihy od interez.sk












Nahlásiť chybu v článku