Chcete sa naučiť pripravovať také luxusné pokrmy, na aké ste zvyknutí z najlepších reštaurácií?
Šéfkuchári Martin Pollák a Gorazd Stančák vám ukážu, ako parnú rúru využiť naplno tak, aby ste už nikdy nechceli variť inak. Získate tak nielen nové chutné recepty, ale aj kuchárske skúsenosti od tých najlepších vo svojom odbore. Martin svoje skúsenosti získal varením v mnohých prestížnych hoteloch a reštauráciách v Írsku, Česku a na Slovensku. Jeho tipy a triky ako uvariť chutné a vyvážené jedlo sú na nezaplatenie.

Na kurzoch sa špecializuje na španielsku a taliansku kuchyňu, sushi a steaky. Gorazd zbieral kuchárske skúsenosti v Londýne, kde pobudol 5 rokov. Varil tam špeciality talianskej, francúzskej aj ázijskej kuchyne, takisto aj tradičné jedlá. Po návrate na Slovensko začal spolupracovať s lokálnymi farmármi a chovateľmi, aby pripravoval pokrmy len z tých najkvalitnejších surovín. Okrem toho ponúka chutné jedlá, ktorými chce, ako sám hovorí, vrátiť dospelých späť do detstva. Ak chcete o našich šikovných kuchároch vedieť viac, prípadne sa s nimi osobne stretnúť, máte príležitosť.
A ako sa s nimi stretnúť a navyše zadarmo? Stačí, ak máte multifunkčnú parnú rúru Electrolux! Naučte sa ju ovládať tak, aby ste s jej pomocou vyčarovali tie najchutnejšie jedlá. Ako na to? Prihláste sa na kurz varenia ZADARMO a doprajte si exkluzívny kurz s Martinom Pollákom a Gorazdom Stančákom. Najbližšie kurzy už 3.12.2018 v Košiciach a 4.12.2018 v Bratislave. Prihlásiť sa môžete na tomto alebo tomto linku.
Ak kúpu parnej rúry ešte len zvažujete, na Kurze varenia Electrolux si rúru môžete vyskúšať a podrobiť ju dôkladnej skúške. A keď sa potom rozhodnete rúru kúpiť, poplatok za kurz dostanete naspäť. Tak dobrú chuť!
TS
Najnebezpečnejšia žena: Bola posadnutá sexom a vraždila mužov pre zábavu. Dostala tvrdý trest, stále je hrozbou
Budú vianočné trhy v Bratislave drahšie? Stánkarov zaťaží vyššia 23 % DPH, na ľudí tento rok čakajú aj výhodné ponuky
Mamička varí lacné jedlá, aby šetrila peniaze: Podľa ľudí je to ako krmivo pre psa, jej manžel sa správa zvláštne
Navštívili sme nádhernú dolinu a strašidelný hrad úplne zadarmo: Nájdete tu aj jaskyňu a priam dokonalú jesennú prírodu
Boli sme v novom podniku, ktorý otvorili majitelia reštaurácie z Na nože. O tomto európskom klenote ste možno nikdy nepočuli
Jedol psie žrádlo, celý čas bol nahý: Táto reality šou prekonala rekordy, milióny ľudí sledovali mučenie
Herci, ktorí boli počas natáčania Harryho Pottera vymenení: Niekedy to bolo fiasko, inokedy tvorcovia nemali na výber
Terapia červeným svetlom nie je zázračná, tvrdí odborníčka: Vedeckých dôkazov je málo a chýbajú, nie je to všeliek
ANKETA: Nepáči sa mi to, malo by sa to odstrániť. Slovákov sme sa opýtali, čo si myslia o Separovom sprejovaní v Himalájach
Komikov sme sa spýtali, čo hovoria na novú maximálnu rýchlosť chodcov 6 km/h: Budeme ju merať dvoma pohlaviami












Nahlásiť chybu v článku