Príprava samotného dezertu:
Asi 2 PL posýpky vsypte do misiek či pohárov, v ktorých budete servírovať. Je dobré posýpku na spodku trocha popritláčať.
Ďalšiu vrstvu bude tvoriť vanilkový krém, na ktorý dáte trocha šľahačky, následne kolienka banánov. Je skvelé to trocha poliať karamelovým krémom.

Tento postup môžete pokojne zopakovať a vytvoriť tak „dvojposchodový“ dezert. (Posýpka ale stačí aby bola len na spodku, aby mám vyšla.)
Akonáhle budete hotoví, nechajte ešte zatuhnúť nejaké 3 hodiny.
Odporúčané články
Nikola žije v Španielsku: Väčšina ľudí tu zarába okolo 1 300 € mesačne. Prenájom jednoizbového bytu v Madride stojí 1 000 €
Magické trhy blízko Slovenska nás očarili ponukou aj cenami. Klobása je o polovicu lacnejšia ako v Bratislave
Analytik Potočár o úskaliach energopomoci: Človek s platom 1 500 eur ju nezíska, dôchodca s rovnakým dôchodkom áno
Najrýchlejší vlak na svete sa vznáša: Dokáže ísť takmer 1 000 kilometrov za hodinu. Výstavba je neuveriteľne drahá
Koučka Zuzana radí, ako si nájsť partnera: V tomto prípade sa sexu na prvom rande vyhnite, ženy robia dve chyby
„Prekliata“ diaľnica straší slovenských vodičov: Takáto cesta by ani nemala existovať, tvrdí expert Bazovský
Walt Disney nestvoril Mickey Mousa, vinili ho z rasizmu a zo sexizmu. Jeho zamestnanci organizovali „Snehulienkine orgie“
Otrávil vlastných vojakov, nazývajú ho Hitlerom 19. storočia. Napoleon rozpútal v Európe krvavé jatky
Viktória má len 20 rokov, bola na výcviku v Národných obranných silách. Brániť Slovensko by bol rozkaz, to sa nedá odmietnuť









Nahlásiť chybu v článku