foto: Unsplash

Ak vás lákajú exotické destinácie, ste na správnom mieste.

Ako to býva na jeseň zvykom, ceny leteniek od množstva leteckých spoločností klesajú na ceny, ktoré sú viac než priaznivé. Ak vyhľadávate lacné letenky do Európy, neváhajte si pozrieť ponuku leteniek za ceny lacnejšie, ako cesta autobusom z Bratislavy do Košíc. Ak však túžite opustiť Európu, a spoznávať, pre Slovákov exotické destinácie, poďte sa spoločne s nami pozrieť na ceny leteniek, ktoré sú viac než priateľné.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak si objednáte letenky do konca októbra, máme pre vás zľavu 10 €. Zľavový kód v hodnote 10€ PECKYOKT10 si môžete uplatniť na stránke Pelikan.sk.

Zľava na letenky, pobyty a dovolenky

Kupón môžete použiť na stránke: Pelikán.sk
Hodnota kupónu: 10 €
Kód kupónu: PECKYOKT10
Platnosť kupónu: Do 31.10.2019

Viac o tom, ako uplatniť tento kód, sa dočítate v našom článku.

Letenky Dubaj, Spojené arabské emiráty

foto: Unsplash

Dubaj je dnes už oveľa dostupnejšou destináciou, ako tomu bolo niekedy. Pýši sa najvyššou stavbou sveta Burj Khalifa, z ktorej si môžete pozrieť výhľad z výšky 800 metrov. Okrem luxusného mesta si tu samozrejme môžete užiť aj krásne pláže a mnoho iného. Z Budapešti sa tu dostanete len za 126 €.

USA

foto: Unsplash

Aj keď nie sú Spojené štáty americké takou exotickou destináciou, sú snom mnohých cestovateľov, a preto pokračujeme práve nimi. Z Viedne sa viete priamym letom dostať do New Yorku iba za 319 €. Ak vás však New York neláka, pozrite si ostatné lety do rôznych miest USA, ktoré začínajú na cene 299 €.

Karibik, Curacao

foto: Unsplash

Curacao je menej známy, no jeden z najkrajších ostrovov v Karibskom mori, ktorý patrí Holandsku. Nájdete tu nádherné pláže s bohatými koralovými útesmi s prekvitajúcim podmorským životom. Hlavné mesto Willemstad je typické svojimi farebnými stavbami s európskym nádychom. Aj preto má prívlastok malý Amsterdam uprostred Karibiku. Z Prahy sa tu dostanete za 489 €.

Trinidad a Tobago v Karibiku

foto: Unsplash

Trinidad a Tobago sa nachádzajú v najjužnejšej časti Karibského mora. Tvoria ich 20 malých ostrovov, ktoré sú takmer celé pokryté dažďovými pralesmi. Nájdete tu piesočnaté pláže plné paliem, priezračné more a prírodnú rezerváciu s viac než 400 druhmi vtákom. Okrem toho aj neskutočné vodopády vo vnútrozemí ostrovov. Ak máte chuť opäť zažiť leto v zime, neváhajte navštíviť práve tieto ostrovy. Z Prahy sa tu dostanete za 489 €.

Kuala Lumpur, Majalzia

foto: Unsplash

Malajzia je najbohatšou spomedzi všetkých krajín juhovýchodnej časti Ázie. Je skvelou voľbou nielen pre skúsených, ale najmä začínajúcich cestovateľov vďaka svojej dostupnosti a kultúre, veď s miestnymi obyvateľmi sa bez problémov dohovoríš po anglicky. Ceny sú tu oproti Slovensku nízke a doprava funguje veľmi dobre, takže nie je nad čím váhať. Ochutnáš tu výborné gastro, navštíviš pralesy či pláže, no uvidíš aj krásne čajové plantáže. Kuala Lumpur je zas veľkomesto so všetkým, čo k nemu patrí. Z Viedne sa tu dostaneš za 369 €.

Manila, Filipíny

foto: Unsplash

Filipíny patria medzi jedny z najviac fotogenickejších krajín sveta. Veď kto by nepoznal ich neskutočné pláže a zátoky, ktorých fotografie obleteli celý svet? Trojtýždňová dovolenka vás tu spoločne s letenkami vyjde na 1000 €, a to si budete žiť ako králi. Čo viac dodať? Z Viedne sa do filipínskeho mesta Manila dostanete za 399 €.

Jakarta, Indonézia

foto: Unsplash

Ďalšia z juhovýchodných krajín v Ázii, ktorú sa oplatí aspoň raz za život vidieť. Najlepším obdobím na návštevu tejto krajiny je máj – október. Celá Indonézia patrí medzi bezpečné krajiny a domáci vítajú turistov z celého sveta s otvorenou náručou. Do hlavného mesta Jakarty sa dostaneš z Viedne za 399 €.

Tokio, Japonsko

foto: Unsplash

Krajina vychádzajúceho slnka a úplne iný svet, aký môžeš vidieť v Európe. Neskutočne presné vlaky Šinkanzen, milí ľudia a mnohé technologické vymoženosti. Z Viedne sa teraz dostaneš do Tokia za 439 €. Ak by ste chceli vedieť, koľko vás vyjde napríklad 16 dní v tejto krajine, prečítajte si náš starší o Japonsku, kde nájdete aj itinerár tejto cesty.

Maldivy

foto: Unsplash

Maldivy patria medzi najvyhľadávanejšie dovolenkové destinácie vôbec. Krajinu známu svojimi bielymi piesočnatými plážami a teplým priezračným morom asi netreba nikomu špeciálne predstavovať. Z Budapešti sa tu dostanete za 499 € spiatočne.

Seychely

foto: Unsplash

Súostrovie v juhovýchodnej časti Afriky v blízkosti ostrova Madagaskar. Rozpriestierajú sa až na 115 ostrovoch, ktoré sa radia medzi najstaršie stredooceánske žulové ostrovy na svete. Seychely lákajú aj filmové hviezdy, a niet sa im prečo diviť. Z Budapešti sa tu dostanete za 539 €.

Viac akciových leteniek nájdete na tejto stránke.

Lacné letenky a akciové letenky do celého sveta. Novinky o letoch a letenkách a akciách s ktorými budete vždy v obraze
Uložiť článok

Viac článkov