foto: Unsplash

Síce ešte len začala zima, no letná dovolenka sa dá naplánovať už teraz.

Ak ste z tých ľudí, ktorí si svoje dovolenky plánujú včas, tento článok je ako stvorený pre vás. Pozreli sme sa totiž na ponuky first minute dovoleniek a vybrali sme z nich tie najvýhodnejšie. Poďme sa na to pozrieť.

Článok pokračuje pod videom ↓
Ak si hľadáte ubytovanie sami, s týmto kupónom na Airbnb získate zľavu až 41 € na svoje prvé ubytovanie. Akcia platí len pre nových používateľov.

Slovinsko, Portorož od 169 €

foto: Unsplash

Najlacnejšia ponuka tejto akcie nás zaviedla do Slovinska. Síce si budete musieť zaobstarať dopravu sami, za cenu 169 € máte ubytovanie v krásne zrekonštuovanom 4**** hoteli Mirna-Terme & Wellness LifeClass a polpenziu. Dovolenku si môžete objednať tu.

Malta od 229 €

Pobrežie Malty, foto: Unsplash

Malta je obľúbenou dovolenkovou destináciou celej Európy a mnohí ju označujú za najkrajší ostrov v Európe. Tu si môžete objednať ubytovanie v 3*** hoteli s vnútorným aj vonkajším bazénom, letenkami, letiskovým transferom a raňajkami za 229 €.

Cyprus od 209 €

foto: Unsplash

Aj napriek tomu, že je táto krajina rozdelená na dve časti — grécku a tureckú — ľudí to od dovolenky tu neodradzuje. Nájdete tu krásne pláže a, samozrejme, zaslúžený oddych. Pobyt v 4**** hoteli Aquamare priamo na pláži s wellness centrom, raňajkami si tu môžete užiť len za 209 €! V cene sú samozrejme letenky z Bratislavy a letiskový transfer. Pobyt si môžete objednať tu.

Španielsko, Malorka od 269 €

Malorka, foto: Unsplash

Presuňme sa na známy španielsky ostrov Malorka. Tentokrát ide o štýlový 3*** Cala Romani v mestečku Cala Murada. V cene 269 € máte stravovanie formou all inclusive, letenky z Bratislavy a letiskový transfer. Pobyt si môžete objednať tu.

Grécko, Lefkada od 299 €

foto: Unsplash

Najlacnejšou ponukou z Grécka je ostrov Lefkada. Tento ostrov je známy svojim krásnym pobrežím s bielymi piesočnatými plážami a tyrkysovými vodami pripomínajúcimi tie, ktoré nájdete v Karibiku. Môžete si tu užiť dovolenku v 3*** hoteli Avra Beach. V cene 319 € máte raňajky, letenky z Viedne či letiskový transfer. Túto dovolenku si môžete objednať tu.

Grécko, Santorini od 249 €

foto: Unsplash

Ak máte radi grécke ostrovy, navštívte jeden z najikonickejších. Santorini patrí medzi najvyhľadávanejšie turistické destinácie v tejto krajine a niet sa čomu čudovať. Za 349 € si môžete užiť pobyt v 3*** hoteli iba pár minút chôdze od centra mestečka Perissa. V cene je samozrejme letenka z Viedne.

Grécko, Korfu

foto: Unsplash

Jeden z najznámejších gréckych ostrovov nesmie v našom prehľade chýbať. Na tomto ostrove máme pre vás pobyt v 4*** hoteli Aeolos Beach Resort, blízko pláže a chutných reštaurácií. Samozrejmosťou je stravovanie formou all inclusive, letenky z Bratislavy a letiskový transfer. To všetko len za 339 € si môžete objednať tu.

Taliansko, Ischia od 339 €

foto: Unsplash

Aj talianske ostrovy sú obľúbenou dovolenkovou destináciou nielen Slovákov. Ostrov Ischia je oáza pokoja s horúcimi termálnymi prameňmi, citrusovými hájmi a krásnymi plážami. Pobyt si tu môžete užiť v 4**** hoteli Blu San Leon. V cene 339 € máte stravovanie formou polpenzie, českého delegáta, letenky z Viedne a letiskový transfer. Pobyt si môžete objednať tu.

Nevybrali ste si? Nevadí

Ak ste si z nášho výberu nevybrali svoj pobyt, pozrite si prehľad všetkých pobytov na tejto stránke. Prajeme vám príjemne strávenú letnú dovolenku.

Lacné letenky a akciové letenky do celého sveta. Novinky o letoch a letenkách a akciách s ktorými budete vždy v obraze
Uložiť článok

Viac článkov