Foto: Unsplash/Leonid Privalov

Poznáte pôvod svojho nešťastia?

S nešťastím sa stretáva každý z nás, no nie vždy je úplne jasné, kvôli čomu sme nešťastní. Portál Thought Catalog vytvoril zoznam s dôvodmi, ktoré trápia každé astrologické znamenie. Poďme sa na nich pozrieť.

Článok pokračuje pod videom ↓

Baran

Ste nešťastný, pretože sa pomaly, ale isto, stotožňujete so životom, o ktorý ani v podstate nestojíte. Robíte len to, čo považujete za dôležité, no vôbec nedbáte na to, že vám to neprináša radosť, ktorú hľadáte. Prestaňte robiť niektoré veci a robte to, čo vás skutočne baví.

Foto: Unsplash/Maksym Kaharlyts

Býk

Ako býka vás trápi najmä to, že pred veci, nad ktorými máte moc, dávate veci, ktoré ovplyvniť nedokážete. Vaše nastavenie priorít je úplne zlé, a teda by ste sa mali sústrediť na pozitívne situácie vo vašom živote. Šťastie vás bude nasledovať, pokiaľ sa budete sústrediť na dobro, ktoré je všade okolo vás.

Blíženci

Ste nešťastný, pretože sa tak sústredíte na to, čo si o vás myslia ostatní, že zabúdate myslieť na seba a svoj život. Nie je dôvod obávať sa toho, čo si o vás myslia ostatní ľudia, pretože úprimne povedané, majú plné ruky práce s tým, čo si o nich myslíte vy. Je to chorý cyklus, ale je čas to prerušiť a začať byť opäť šťastný.

Foto: Unsplash/Francisco Moreno

Rak

Ste nešťastný, pretože sa nadmerne angažujete v životoch iných ľudí a beriete na seba ich problémy, zatiaľ čo tie vaše necháte za sebou. Pomáhať druhým je úžasné, ale je čas začať sa čoraz menej zapájať do života iných, aby ste sa mohli viac zapájať do svojho vlastného života. Z prázdneho pohára nemôžete nalievať, takže sa najskôr starajte o seba.

Lev

Ste nešťastný, pretože sa nemôžete vzdať minulosti. Nemôžete opustiť ľudí a akceptovať, že ich život bez vás stále pokračuje. Je to ťažké a bolí to, ale musíte to nechať ísť, aby ste boli spokojní s tým, kde ste práve teraz. Ľudia sa menia a vy ste sa tiež zmenili – to je nevyhnutné. Ak chcete vo svojom živote nájsť šťastie už teraz, musíte prestať držať niečoho, čo už dávno zmizlo.

Panna

Ste nešťastný, pretože držíte všetky svoje emócie nahromadené vo svojom vnútri. Je v poriadku pripustiť, že váš život nie je dokonalý, a je v poriadku hovoriť o svojich problémoch. Ste jedným z miliárd prežívajúcich ťažké obdobia, takže ak o tom budete rozprávať, z ramien vám spadne obrovská váha. Nemusíte byť stále silný.

Foto: Unsplash/Kat J

Váhy

Ste nešťastný, pretože hľadáte prijatie u ľudí, o ktorých sa vlastne ani nestaráte. Je čas opustiť myšlienku, že sa musíte páčiť každému. Niektorí ľudia vás nikdy nebudú mať radi a to je v poriadku! Veď aj vy máte vo svojom okolí ľudí, ktorých nemáte v láske, no nie? Buďte vďačný za ľudí vo svojom živote, na ktorých vám záleží a ktorým záleží na vás. Na zvyšku by záležať nemalo.

Škorpión

Ste nešťastný, pretože sa neustále obávate vonkajších názorov a súdenia. Každý má neistoty a chyby, to je to, čo nás robí ľuďmi. Buďte jednoducho sami sebou a buďte naďalej otvorený a čestný – to priláka do vášho života tých správnych ľudí.

Strelec

Ste nešťastný, pretože žijete v klamstve. Snažíte sa byť niekým, kým nie ste, aby bola vaša rodina a vaši priatelia šťastní. Presvedčili ste sa, že toto je život, ktorý máte žiť, ale viete, že to tak nie je. Už nezodpovedajte očakávaniam iných ľudí a začnite robiť to, čo vás robí šťastnými. Zaslúžite si to.

Kozorožec

Ste nešťastný, pretože vám všetky veľké nápady plávajú v hlave, ale nič s nimi nerobíte! Vedieť kde a ako začať je ťažké, ale úprimne povedané, nikto nevie ako a kde začať. Jednoducho to raz urobí. Verte si a choďte si za tým, čo skutočne chcete, pretože ak nezačnete, máte nulovú percentuálnu pravdepodobnosť, že budete niekedy úspešný.

Foto: Unsplash/Elsa Tonkinwise

Vodnár

Neustále robíte veci, ktoré vás nenapĺňajú. Máte radi svoju slobodu, takže upravte svoj životný štýl, aby ste mali slobodu späť. Začnite premýšľať o nových cestách, ktorými sa môže váš život uberať, pretože nikdy nie ste príliš starý na to, aby ste začali niečo nové a veľkolepé.

Ryby

Ste nešťastný, pretože vždy chcete viac. Zabúdate na všetko, čo máte, a neustále sa pozeráte na to, čo vám chýba. Je to nezdravé. Máte toho toľko, napriek tomu to niekedy nevidíte. Začnite sa sústrediť na všetko dobré a buďte trochu vďačný.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov