Foto: Photo by cottonbro from Pexels

Ako udržať konverzáciu na prvom rande?

Expert na vzťahy James Thomas z webu Condoms.uk prišiel so súborom otázok, ktoré je vhodné položiť už na prvom rande. Nielenže vám pomôžu vyhnúť sa trápnym chvíľam, ale tiež ukážu, že vás skutočne zaujíma osoba, s ktorou ste sa stretli.

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál I Heart Intelligence uvádza 7 otázok, ktoré by ste mali položiť už na prvom rande, podľa odborníka.

#1 „Aký je tvoj obľúbený spôsob relaxácie?“

Podľa odborníka poskytuje táto téma pohľad na vlastnosti daného človeka. Budete prekvapení, koľko sa môžete dozvedieť o osobnosti niekoho, ak sa ho spýtate na jeho koníčky, prázdniny a trávenie voľného času.

Foto: pxhere.com (ilustračné)

#2 „Akú šou alebo seriál si naposledy pozeral?“

Rovnako ako predchádzajúca otázka, aj táto im dá jasno v tom, s akým človekom sa stretávajú. Ba čo viac, uvidia, že ste nimi skutočne uchvátení a chcete vedieť viac o ich živote. Okrem toho sa ľudia radi pýtajú na veci, ktoré ich bavia, takže konverzácia by pravdepodobne prebehla bez nepríjemných prestávok.

#3 „Máš charakteristické jedlo, ktoré rád varíš?“

Tretia otázka zo sady expertov vám pomôže zistiť viac o chutiach vášho rande. Aj keď ich varenie nebaví, určite by spomenuli niektoré zo svojich obľúbených jedál. A ak by sa rozhodli spomenúť svoje obľúbené reštaurácie, mali by ste nápady na nasledujúce rande.

Foto: Unsplash.com

#4 „Čo sa chceš naučiť?“

Takáto otázka vám umožní dozvedieť sa viac o ambíciách vášho rande a umožní vám zistiť to, či sa ich záujmy zhodujú s vašimi popri ich súčasných prioritách.

#5 „Ak by svet zajtra zanikol, čo by si urobil?“

Keďže žijeme v takmer apokalyptickej dobe kvôli pandémií koronavírusu, o takej téme by malo byť úplne normálne diskutovať s osobou, o ktorú sa zaujímate. Poskytuje vám to podrobnejšie informácie o osobnosti vášho rande a vrhá svetlo na ich skutočné farby.

Foto: Unsplash/Matt W Newman

#6 „Akú najpodivnejšiu vec si si kúpil online?“

Online nákupy nie sú žiadnou novinkou, takže diskusia o vašich nákupných návykoch môže byť skvelým a jedinečným predmetom vášho prvého rande.

#7 „Čo je to najlepšie, čo sa ti tento týždeň stalo?“

Expert na vzťahy Thomas opisuje poslednú otázku svojho setu ako istý spôsob, ktorým sa dajú pekne prelomiť bariéry. Odhalí, či sú pre vaše rande dôležitejšie cenné maličkosti, alebo si váži iba obrovské gestá. Ak by odpovedali, že to najlepšie, čo sa im teraz stalo, je stretnutie s vami, určite by ste vedeli, že ich dostatočne priťahujete.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov