Foto: Unsplash/Atikh Bana

Každý z nás je krásny niečím iným, no ľudia narodení v jednom znamení majú spoločné vlastnosti, ktoré ich robia atraktívnymi.

Krása je večný potenciál vo vnútri osoby, ktorý presahuje fyzický vzhľad. Krása je to, čo človek vidí na iných po tom, čo počiatočné omámenie pominie. Každý však považuje za krásne niečo úplne iné a naše názory sa nie vždy zhodujú s názormi iných.

Článok pokračuje pod videom ↓

Podľa astrológie sme však stavaní na to, aby sme sa niečím líšili od ostatných. Portál Your Tango vybral najatraktívnejšie vlastnosti jednotlivých znamení.

Ryby

Ryby možno považovať za najkrajšie znamenie zverokruhu kvôli ich kreativite a schopnosti súcitiť s ostatnými. Okrem iného však Ryby vynikajú aj svojimi prstami na nohách.

Foto: unsplash

Panna

Panna má svoje spôsoby, vďaka ktorým slová, ktoré vysloví, pôsobia nesmierne príťažlivo. V prípade tohto znamenia však pôsobí príťažlivo aj brucho, ktoré je vo väčšine prípadov dokonalé.

Lev

Lev vládne srdcu a srdce sa nachádza v hrudníku. To znamená, že niektoré z najkrajších poprsí v okolí možno nájsť na žene narodenej v znamení Leva. Ich úroveň však zvyšuje aj sebavedomie, ktorým osoby narodené v Levovi disponujú.

Foto: Unsplash/Dainis Graveris

Baran

Vzhľadom na to, že Baran vládne hlave, pravdepodobne tu uvidíte úplnú a príjemnú krásu vo všetkých smeroch. Barani sú však príťažliví kvôli svojmu obočiu. To naznačuje inteligenciu a dravosť.

Váhy

Váhy sú krásne svojou férovosťou a diplomatickou povahou. Ak však hľadáte niečo týkajúce sa fyzickej krásy, u Váh to je jednoznačne chrbát. Ak sa k nemu raz dostanete, nebudete ho chcieť prestať masírovať.

Foto: pexels.com

Býk

Ľudia narodení v tomto znamení sú známi svojou tajomnosťou. Ich osobnostné rysy nehy a zmyselnosti sú niečo, čo musí človek vykopať, aby odhalil ich skutočnú osobnosť. Pri ženách narodených v tomto znamení stojí za povšimnutie krk, ktorý je v tomto prípade nesmierne jemný.

Strelec

Spontánnosť Strelca je vždy zábavou, a preto je príťažlivá. Strelci sú však známi aj svojimi stehnami, ktoré zaujmú každého okoloidúceho.

Foto: Unsplash/Hanna Postova

Blíženci

Či už ide po ulici alebo pláva, ruky Blížencov si všimnete takmer stále. Blíženec je tiež super adaptabilný, čo robí toto znamenie ešte atraktívnejším vďaka jeho postoju „choď s prúdom“.

Škorpión

Odhodlanie a asertivita Škorpióna robí z tohto znamenia zverokruhu ďalšie atraktívne znamenie. Tieto dámy sú najatraktívnejším znamením zverokruhu a sú náročné na líniu nohavičiek. Bavíme sa konkrétne o intímnych partiách.

Foto: Unsplash/Dainis Graveris

Rak

Raci sú známi svojou vernosťou a to ich robí krásnymi. V prípade fyzickej krásy si najbližšie všimnite dlane Raka. Bez debaty ide o najkrajšie dlane v celom zverokruhu.

Kozorožec

Zatiaľ čo Strelec vyhráva prvé miesto v súťaži o najkrajšie stehná, Kozorožec vyhráva v kategórii nohy. Vďaka dlhým nohám je Kozorožec fyzicky príťažlivý, pretože ho nikto neprehliada. Ak vás však zaujíma najatraktívnejšia črta tohto znamenia, je to jednoznačne ambicióznosť.

Foto: Unsplash/We-Vibe WOW Tech

Vodnár

Pri nohách ostaneme ešte aj v prípade Vodnára. Ten sa môže pochváliť najkrajšími chodidlami. Najatraktívnejšou črtou tohto znamenia je ambiciózna vízia budúcnosti.

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov