Foto: Unsplash/Christian Buehner

Muža, ktorý zatiaľ nenašiel tú pravú, je veľmi ľahké odhaliť.

Dôvodov, prečo niektorí muži nemali nikdy priateľku, je niekoľko. Nie všetky tieto dôvody sú zlé. Niektorí muži sa radšej sústredia na štúdium a kariéru, iní majú problém nájsť si osobu, o ktorej sú presvedčení, že je tá pravá.

Váš záujem o muža by však nemal byť určovaný jeho minulosťou v randení. Áno, zaslúžite si pravú lásku, no skutočnosť, že muž nikdy s nikým nechodil neznamená, že pre vás nie je ten pravý. Viete však, ako zistiť, či váš muž pred vami niekoho mal? Portál Your Tango vybral niekoľko tipov, ktoré vám to uľahčia.

#1 Na prvom rande je nešikovný

Ak je na prvom rande nešikovný a trápny, je veľmi pravdepodobné, že muž sediaci oproti vám svoje šťastie ešte nenašiel. Niekedy môže trvať až niekoľko dní, kým sa začne vo vašej blízkosti cítiť pohodlne. V tomto prípade sa však oplatí počkať.

Foto: Unsplash/Matt W Newman

#2 Nie je dobrý komunikátor

Muži, ktorí už mali vzťahy, veľmi dobre poznajú spôsoby komunikácie so ženami, medzi ktoré patria aj trápne baliace hlášky. Ak ste si všimli, že muž, s ktorým sa momentálne stretávate, má s komunikáciou problémy, pravdepodobne sa s nikým nestretával. To však nevadí, pretože nájsť si správny spôsob komunikácie netrvá dlho.

#3 Nespomína žiadne predošlé vzťahy

Ak váš potenciálny partner nespomína žiadne predošlé vzťahy, môže to znamenať dve veci. Buď žiadne vzťahy nemal, alebo chce pôsobiť tajomne.

Foto: Unsplash/Hester Qiang

#4 Nikdy neplánuje vaše rande

Ak neplánuje vaše spoločné stretnutia, bude to pravdepodobne preto, že v minulosti sa kvôli tomu naňho nikto nehneval. Tento problém sa však dá veľmi rýchlo vyriešiť – stačí, ak mu poviete, že iniciatíva má ísť z obidvoch strán.

#5 Na sociálnych sieťach ste nenašli žiadne zmienky o jeho ex

Prostredníctvom sociálny médií sa dá veľmi jednoducho zistiť, s kým sa váš partner stretával. Ak ste však na jeho nástenke či Instagrame nenašli nič, nemusí to znamenať, že rozchod bol nepriateľský. Možno sa pred vami s nikým nestretával.

Foto: Unsplash/Austin Distel

#6 Nezvládne udržať očný kontakt viac ako 30 sekúnd

Chlap, ktorý to nedokáže, s tým nemá skúsenosti. Jeho uhýbanie pohľadom neznamená, že sa na vás nedokáže pozerať. Hanblivý chlap môže byť úľavou. Aj keď je ťažké prinútiť ho, aby sa otvoril, je menej pravdepodobné, že sa budete obávať, že mu padnú do oka iní ľudia.

#7 V spálni je plachý

Ďalšia výhoda. Táto vlastnosť vás môže zbaviť strachu, že naňho neurobíte dojem. Okrem toho, aj vy ste niekde začínali. Sex je o komunikácii a v prípade, že váš partner je v tomto úplný nováčik, ubezpečte ho, že je to v poriadku.

Foto: Unsplash/We-Vibe WOW Tech

#8 Vo flirtovaní nie je najlepší

Vo flirtovaní sa zlepšujeme len vďaka skúsenostiam. Neexistujú knihy a filmy, ktoré by nás to naučili. Ak osoba sediaca oproti vám nedokáže flirtovať, znamená to iba jedno.

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov