Foto: Unsplash/Averie Woodard

Sklamanie zažili už pravdepodobne všetci. No u každého to je niečo iné.

Ako človek by ste mali chápať, že sklamanie je nevyhnutné. Hovoria, že to nie je to, čo sa vám stane, ale to, ako na to reagujete. Každý človek má vlastný spôsob, ako tomu čeliť a vyrovnať sa s tým. Aj keď je sklamanie nevyhnutné, je dôležité si uvedomiť, čo sa stalo a naučiť sa to premeniť na príležitosť, ktorá vás má posunúť dopredu.

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál I Heart Intelligence uvádza veci, ktoré dokážu jednotlivé znamenia zverokruhu sklamať najviac.

Baran

Nedostatok vzrušenia

Baran býva impulzívny a pri rozhodovaní necháva rozhodovať svoju vášnivú stránku. Ak sa rozhodne pre priateľstvo alebo iný záväzok s vami, dúfa, že to bude stáť za to. Ak nesplníte očakávania jeho vášne a vzrušenia, pokúsi sa od vás odísť.

Býk

Zmena

Býk má obrovské očakávania, pretože hľadá stabilitu a dôslednosť. Pri pokusoch o udržanie týchto vecí sa správa majetnícky a manipulatívne. Ak Býkom preukážete akýkoľvek nesúlad, budú to považovať za hrozbu a budú sklamaní.

Blíženci

Dôslednosť

Na druhom konci spektra sú Blíženci. Aj keď sa nikdy nezdržiavajú dosť dlho na to, aby skutočne čelili sklamaniu, môžu byť sklamaní rovnako ako Baran, ak vidia na obzore obmedzenia dôslednosti. Ak im bola sľúbená stimulácia a nedostali ju, ale dostali konzistenciu a stabilitu, rýchlo začnú hľadať niečo iné.

Foto: Unsplash/Marina Vitale

Rak

Falošná láska

Rak miluje lásku a je vždy na love toho pravého. Hľadajú s otvorenou náručou. Akonáhle sa niečo, čo kedysi vyzeralo ako pravá láska ukáže ako nepravdivé, sú veľmi sklamaní a rozčarovaní.

Lev

Odvrátená pozornosť

Lev je závislý na pozornosti, či už si to uvedomuje alebo nie. Je pre nich nevyhnutné dostávať obdiv, no keď ho dostanú, chcú ešte viac. Vždy sa budú usilovať, aby zostali na vrchole. Ak však obdiv, ktorý dostávajú slabne alebo sa dostane k niekomu inému, sú sklamaní.

Foto: Profimedia

Panna

Zlyhanie

Môže byť ťažké určiť, čo toto znamenie nesklame. Je dôležité vedieť, že Panny sú veľmi kritické a obzvlášť ohľadne svojej práce a svojho imidžu. Nekompetentnosť a zlyhania súvisiace s prácou Panny vážne sklamú. Často sú k sebe najkritickejší, takže ak zlyhajú pri dosiahnutí určitého cieľa, budú zo seba sklamaní.

Váhy

Zlé rozhodnutia

Váhy hľadajú rovnováhu, spravodlivosť a rovnosť. Z tohto dôvodu sú vždy pri rozhodovaní opatrní. Chcú sa rozhodnúť správne, no majú problém s identifikáciou toho najvyváženejšieho. Myšlienka nesprávneho rozhodnutia ich desí. Zvoliť nesprávne rozhodnutie po dôslednom zvážení môže byť pre nich sklamaním.

Foto: Unsplash

Škorpión

Nedostatok kontroly

Škorpióni sú vysoko inteligentní a dokážu vycítiť nebezpečenstvo na míle ďaleko. Chcú sa uistiť, že nie sú podvedení alebo uvedení do omylu. Z tohto dôvodu majú tendenciu túžiť ovládať situácie a dominovať vo vzťahoch, aby sa vyhli nepredvídaným okolnostiam. Čo ich môže vážne sklamať je nedostatok kontroly, najmä v ich vlastných životoch.

Strelec

Nedostatok slobody

Strelcovi vládne planéta Jupiter, známa ako najrýchlejšie sa otáčajúca planéta v našej slnečnej sústave. Strelec predstavuje znamenie pohybu, cestovania, filozofie a dobrodružstva. Strelcovi sa darí v nových dobrodružstvách a zážitkoch. Ak nebude mať príležitosť vzdelávať sa, rásť a rozširovať si obzory, môže byť sklamaný.

Foto: Unsplash/Jason Hogan

Kozorožec

Nedostatok úspechu

Znamenie Kozorožec predstavuje silu a ambicióznosť, ktoré sú uňho také dominantné, že musí obsadzovať pevninu aj more. Kozorožci veľmi uprednostňujú úspech. Budú sa snažiť ísť ďalej a ďalej, len aby dosiahli, čo chcú. Za svoj úspech nevyhnutne nepotrebujú uznanie, iba vedomie, že ho dosiahli. Kozorožci sú veľmi sklamaní, keď ich úsilie nevedie k úspechu, ktorý hľadali. Kozorožci sú veľmi realistickí a veria, že tvrdá práca a odhodlanie vyústia do úspechu. Ak sa tak nestane, sú vážne sklamaní a často spochybňujú svoju hodnotu.

Vodnár

Zločiny proti ľudskosti

Toto vodné znamenie jednoducho túži po tom, aby sa ľudstvo spamätalo. Humanitárna pomoc je pre Vodnára vysokou prioritou. Nespravodlivé zaobchádzanie, rasizmus, fanatizmus, krutosť a zneužívanie sú veci, ktoré idú proti tomu, čomu Vodnár verí a stojí za tým. Bude bojovať za svoju vieru v rovnaké a spravodlivé zaobchádzanie. Sklame ho, ak niekto ide proti tomu.

Foto: Unsplash/Kelli Mcclintock

Ryby

Krutosť

Ryby sú milým a nezištným znamením, ale tiež veľmi citlivým. Snažia sa byť vždy videní v tom najlepšom svetle. Budú sa čo najviac vyhýbať nebezpečenstvu a situáciám, ktoré vedú ku krutosti, aj keď to znamená manipuláciu so situáciami. Drsnosť, podlosť a krutosť toto znamenie zverokruhu vážne sklamú. Všetko čo chcú, je to, aby mohli žiť v pokoji svoj tvorivý život.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov