Zdroj: Pixabay

Koniec roka 2023 môže byť pre niektorých ľudí láskyplný.

Aj keď sa už koniec roka nezadržateľne blíži, stále vás môže prekvapiť. Ako uvádza portál Collective World, je totiž veľmi pravdepodobné, že nasledovné 4 znamenia zverokruhu stretnú ešte pred začiatkom roka 2024 svoju spriaznenú dušu. Ktoré to sú?

Článok pokračuje pod videom ↓

#Baran

Čaká na vás spriaznená duša, ktorá vám do života prinesie veľkú dávku radosti. Poskytne vám nielen priestor pre prejavenie vašej horlivej povahy, ale vytvorí aj pokojné prostredie na to, aby sa vám v živote darilo. Ako večne nezávislý Baran sa tentoraz budete cítiť dostatočne bezpečne a svoju dôveru vložíte do rúk partnera, ktorý oslavuje vašu silu, a zároveň vám dokáže poskytnúť útechu vo chvíľach, keď vás sily opúšťajú. Dajte tomu šancu a nepremeškajte takúto príležitosť len kvôli strachu zo zraniteľnosti.

Zdroj: Pexels

#Váhy

Ak sa prestanete vo svojom živote všemožne snažiť uspokojiť potreby svojho okolia na úkor tých svojich, môžete si do života prilákať spriaznenú dušu, ktorá vytvorí súlad s vašimi základnými hodnotami. Ponechajte si rozvahu, ale zároveň nezabúdajte hovoriť pravdu. Zamerajte sa na to, kým skutočne ste, a nie na to, aby ste sa falošne prezentovali. Iba vďaka tomu stretnete niekoho, kto vás bude úprimne milovať takého, aký ste.

#Blíženci

Skôr ako sa s niekým pustíte do vzťahu, pokúste sa byť rozvážny a dôkladne si zvážte, či má vaše spojenie potenciál premeniť sa na dlhotrvajúcu lásku. Niektoré spriaznené duše prichádzajú do našich životov, aby nám dali dôležité lekcie o vlastnej sebahodnote a pripomenuli nám, aby sme v niektorých situáciách uprednostnili seba ešte predtým, než sa obetujeme pre partnera. Napriek zdravej zdržanlivosti si však nezabudnite toto spojenie užiť. Popritom, ako sa dozviete veľa o sebe, sa môžete utvrdiť v tom, po čom skutočne túžite a čo si v láske zaslúžite.

Zdroj: Pexels

#Lev

Milujete romantické gestá a často sa nimi necháte strhnúť ešte skôr, než druhú osobu skutočne spoznáte. Stretnutie so spriaznenou dušou vás naučí spomaliť a uprednostniť konkrétne činy pred prázdnymi slovami alebo sľubmi. Nezabúdajte na to, že by ste nemali okamžite podľahnúť čaru osoby, kým ste nespoznali jej skutočný charakter. V tomto prípade pôjde o spriaznenú dušu, ktorá vám buď ukáže, aby ste sa pevne držali svojich hraníc aj napriek lákavej ilúzii, alebo vám ponúkne skutočnú lásku, po ktorej ste vždy túžili. Načúvajte svojej intuícii, pretože, ak sa spojíte s tou správnou spriaznenou dušou, môžete spolu dosiahnuť veľké veci.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov