Myslíte si, že je "do vás," avšak stále vás zmietajú pochybnosti? Muži prezradili, čo robia len vtedy, keď sú skutočne zamilovaní. Robí to aj ten váš?

Možno aj vplyvom romantických filmov si myslíme, že na vyznanie stačí (neraz preceňovaná) veta: „Milujem ťa.“ Ale skutočná láska však nie je len o slovnom vyznaní. Skladá sa z drobných, každodenných gest a prejavov, ktoré stojí za to si povšimnúť. Viete, ktoré sú to?

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak aj vás fascinuje pohľad z mužského sveta, prečítajte si, čo na seba „nabonzovali“ zamilovaní muži. Niektoré veci vás možno prekvapia.

#1 Počúva vás. Ale naozaj

Photo by Ariel Lustre on Unsplash

Nekýve hlavou len preto, že eviduje vašu prítomnosť. V skutočnosti vás počúva celostne, celou bytosťou. Záleží mu na tom, aby spoznal váš svet a vaše problémy. Ak vás naozaj počúva, máte istotu, že máte pri sebe toho správneho chlapa.

 #2 Vie spraviť kompromis

Chápe, že je prirodzené, že máte rozdielne názory. Pochádzate z rôznych prostredí, máte iné myslenie, a to je úplne v poriadku. Skutočný muž, ktorý má srdce na pravom mieste a naozaj vás miluje, je schopný urobiť kompromis.

#3 Vie opraviť pokazené veci (a ak nie, určite sa o opravu aspoň postará)

Photo by Hal Gatewood on Unsplash

Nebude sa pol roka dívať na kvapkajúci kohútik v kuchyni. Ak bude vidieť, že vám to ide na nervy, určite ho opraví. Ak to nevie, tak určite aspoň zavolá opravára.

#4 Akceptuje vašu rodinu

Snaží sa dobre vychádzať s vašimi príbuznými. Nemusí byť s nimi na jednej vlne, avšak spraví všetko preto, aby komunikácia prebiehala v rámci slušnosti. Vie, že sú súčasťou vášho života a preto ich nebude brať na ľahkú váhu.

#5 Zaujíma ho váš názor

Milujúceho partnera naozaj zaujíma to, aký máte názor. Či už pri výbere filmu alebo oblečenia. Vie, že spolu tvorite pár, a preto vás bude brať ako jeho nevyhnutnú súčasť.

#6 Baví ho každodenný život vedľa vás

Photo by Evan Kirby on Unsplash

Nebudete pre neho len partnerkou na víkend či príležitostné udalosti. Bude rád, že je vedľa vás, pričom bude úplne jedno, či budete umývať riad alebo pôjdete na nákup potravín. Zamilovaný muž si toto všetko bude vychutnávať, a to len preto, že je vedľa vás.

#7 Spraví vám večeru

Nemusí to byť sushi. Stačí aj chlieb s paštétou. Aj to je gesto, ktoré sa cení. Záleží mu, aby vám chutilo. A to sa naozaj ráta.

#8 Milé, malé prekvapenia

Photo by Jeremy Cai on Unsplash

Zamilovaný muž vás rád prekvapí rôznymi drobnosťami, pričom tie nemusia byť nutne materiálneho charakteru. Stačí správa, kvetina odtrhnutá v záhrade či spoločná prechádzka. Ak vás miluje, bude sa o vzťah starať. Pretože bez pozornosti veľmi rýchlo zahynie.

#9 Ste preňho (vždy) nádherná

Aj po prebudení, kedy budete mať oči plné karpín. Preňho budete stále tá najkrajšia. Nemusíte preto, aby ste sa mu páčili, nutne po byte chodiť v lodičkách.

#10 Vie sa obetovať

Photo by Warren Wong on Unsplash

Ak vás muž miluje, bude sa vedieť obetovať. Môže ísť vyvenčiť psa v dobe, keď vám tečie z nosa a nie ste schopná vstať z postele. Vie, že láska nie je o slovách, ale najmä o skutkoch. Tie sú tým najväčším vyznaním.

#11 Podporuje vás

Máte nejaký sen? Milujúci partner vám s najväčšou pravdepodobnosťou nepovie, že to je hlúposť. Ak to bude čo i len trošku možné, bude vás podporovať.

Ak ste v týchto bodoch našli partnera, ktorý zaspáva vedľa vás, blahoželáme vám. Máte pri sebe muža, ktorý vás len tak ľahko nezradí a určite sa naňho budete môcť spoľahnúť aj v ťažkých životných skúškach.

Pozri aj: Týchto 15 vecí sa stane, ak sa zamilujete do správnej osoby, no v nesprávny čas

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov