Foto: Photo by VINICIUS COSTA from Pexels

V skutočnej láske niet priestoru na pochybnosti.

Ak niekoho milujeme, snažíme sa v ňom vidieť len to najlepšie. Je nám s ním dobre a keď sme na jednej vlne, vo svojom vnútri neriešime pochybnosti. Pretože ak sme s niekým, kto nás posúva dopredu, nemusíme si klásť zbytočné otázky. Všetko je jasné a láska, ktorú vysielame k druhej bytosti, sa nám vracia ako bumerang.

Ak muž skutočne miluje, nie je v ňom miesto pre pochybnosti. Toto je podľa portálu The Minds Journal 10 vecí, o ktorých nikdy nebude pochybovať žiaden „pravý“ chlap.

#1 Či si zaslúžite rešpekt

Rešpekt je základom každého harmonického vzťahu. Druhá osoba si zaslúži byť rešpektovaná. Bez rešpektu skutočná láska nemôže existovať.

pxhere.com

#2 Či ste nádherná

Ak vás partner má naozaj rád, bude vo vás vidieť len to najkrajšie. A to nielen na psychickej či intelektuálnej úrovni, ale budete preňho príťažlivá a krásna aj z fyzického hľadiska. Aj keď sa budete vymykať štandardným ideálom krásy, pre takéhoto chlapa budete tou najkrajšou na svete.

#3 Či vás ocení

Každý z času na čas potrebuje uznanie. Muž, ktorý stojí za to, dokáže podržať svoju partnerku a pozitívne ju ohodnotiť aj za maličkosť. Samotný vzťah nikdy nebude brať ako samozrejmosť, pretože bude vedieť, že si stále vyžaduje obojstranné úsilie.

#4 Či stojíte za to úsilie

Tie najvzácnejšie veci sa nikdy nezískavajú ľahko. Práve to úsilie, ktoré musíme vyvinúť, aby sme ich získali, im pridávajú na hodnote. Muž, ktorý má srdce i charakter na mieste, sa nebude sám seba pýtať, či mu za to stojíte. Pretože vie, že jeho úsilie určite nebude márne.

pxhere.com

#5 Či si má s vami budovať budúcnosť

Ak vám ide obom o seriózny vzťah, je logické, že skôr či neskôr si začnete plánovať spoločnú budúcnosť. Správny chlap nebude mať strach zahrnúť vás do spoločných plánov. Nie je s vami len preto, aby zabil čas, ale vníma vás ako osobnosť, ktorá sa stáva súčasťou jeho života.

#6 Či vás má podporiť

Nie každý deň je nedeľa. A to vie každý z nás. Je ľahké byť dobrým a milujúcim partnerom či partnerkou, keď všetko ide po masle. Avšak vedieť podporiť druhú osobu vo chvíľach životných skúšok si vyžaduje pevný charakter. Ak vás muž miluje, nebude mať pochybnosti o tom, či vás má podporiť alebo nie. Automaticky vás podporí.

Photo by Nathan McBride on Unsplash

#7 Či sa mu môžete otvoriť

Všetci máme za sebou určitú minulosť, ktorá sa nezaobíde bez tajomstiev. Sú veci, ktoré držíme v sebe a určite nechceme, aby sa o nich dozvedel celý svet. Milujúcemu a milovanému partnerovi sa však nebojíme otvoriť, pretože cítime, že nechce sklamať našu dôveru. Toto otvorenie býva vzájomné.

#8 Či je odhodlaný sa zlepšovať

To neznamená, že žena sa bude snažiť zmeniť partnera podľa svojich predstáv. Život je však neustála zmena a naša polovička by nemala stratiť motiváciu, aby sa neustále rozvíjala a zlepšovala vo všetkých oblastiach. Proces učenia našťastie nekončí ukončením štúdia. Harmonický vzťah nám môže dať priestor, aby sme sa rozvíjali i naďalej.

#9 Či sa pri ňom cítite bezpečne

Ak v prítomnosti partnera cítite napätie, rozhodne to nie je znak toho, že sa vzťah uberá správnym smerom. Partner by v nás mal vyvolať pocit bezpečia, mal by sa stať bezpečným prístavom, kde sa zbavíme zbytočného napätia. Preto pochybnosti o tom, či sa pri ňom cítite bezpečne, rozhodne nie sú na mieste.

Photo by freestocks.org on Unsplash

#10 Či sa nebojí vás milovať

Láska je láska a nie strach. Preto v harmonickom vzťahu sa nebojíme robiť kompromisy, skutočne milovať a upúšťať zo svojho egoizmu. Partner, ktorý stojí za to, sa nebude báť záväzkov, ani samotnej lásky. Pretože skutočná láska ničí pochybnosti i strach.

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov