Aj vám sa už niekedy snívalo o vašom bývalom? Naše podvedomie nám cez sny dáva vysvetlenia, ktoré stoja za našu pozornosť. Nahliadnite spolu s nami do nášho miniatúrneho snára.

Bývalý frajer, svokra či mama. Aj tieto postavy sa nám môžu „infiltrovať“ do snov. Na bývalého by sme najradšej zabudli, no i tak vypláva na povrch vo forme (ne)príjemného sna. Má nám ten sen niečo povedať? Určite áno. Niektoré veci cez deň zatláčame do pozadia, no v sne sa pretrhajú všetky hrádze, ktoré sme si vystavali. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Viete, čo to znamená, keď sa vám o niekom sníva?

Analýza snov môže byť skvelým spôsobom, ktorý nám pomôže poznať samého seba. Preto by ho bola škoda nevyužiť. Prinášame vám výklad najčastejších osôb, ktoré sa môžu objaviť vo vašom sne. Možno výklad týchto pojmov vám pomôže lepšie porozumieť sebe samému. A to nikdy nie je na škodu, však?

Matka

pexels.com

Každý z nás vďačí za svoj život matke. Bez nej by sme tu neboli. Ak sa vám však o nej sníva, svedčí to o tom, že máte potrebu sa o niekoho starať. Môže to byť pes, mačka či skrytá túžba po dieťati. Matka sa o nás starala, a my máme túžbu ďalej odovzdávať túto skúsenosť.

Otec

Otec by nás mal (v ideálnom prípade) učiť samostatnosti a sebadôvere. Ak vám prišiel do sna práve otec, je to znamenie, že by ste sa mali viac začať spoliehať na svoje schopnosti. Dospeli ste, ste sami sebou, a je najvyšší čas, aby ste začali žiť svoj vlastný život.

Obaja rodičia

Tak toto je veľmi pozitívne znamenie. Rodičia znamenajú silu lásky, vzájomného prepojenia a pohody. Na toho, kto je vedľa vás, sa môžete jednoznačne spoľahnúť. Dôvera je to, na čom môžete stavať.

Intímny partner

Photo by Becca Tapert on Unsplash

Význam objavenia partnera v sne môže byť rôzny. Ak je váš vzťah plnohodnotný a naplnený, objavenie partnera v sne je podvedomým výsledkom tohto stavu. Ak však prechádzate krízou alebo vás vzťah vôbec neuspokojuje, zbystrite pozornosť. Prítomnosť partnera v sne poukazuje na nutnosť riešenia konfliktov. To najhoršie, čo môžete urobiť, je zamiesť ich pod koberec. Skôr či neskôr vás však aj tak dostanú.

Bývalý partner

Minulosť na nás niekedy môže vyskočiť aj zo sna. Hoci by sa zdalo, že prítomnosť bývalého vo sne sa rovná čistému peklu, nemusí to vždy tak byť. Podľa viacerých psychológov to môže znamenať skôr to, že nemáte spracovaný a uzavretý svoj posledný vzťah. Preto je nevyhnutné ho v sebe uzavrieť. S najväčšou pravdepodobnosťou tak „vyženiete“ bývalého zo svojich snov.

Priatelia

pexels.com

Prítomnosť priateľov môže byť projekciou toho, čo nám v živote chýba. Možno sa cítime osamelí, možno nám chýba rozhodnosť stratenej kamarátky. Na niekom druhom zas skryte obdivujeme inú vlastnosť. A to všetko sa môže vyvŕbiť aj v sne.

Nepriatelia

Nepriateľov si neplánujeme, no aj tak ich má každý z nás aspoň pár. Čo to však znamená, keď sa objavujú v snoch? Znamená to, že máme z nepriateľa strach. Sen nás však upozorňuje, že ak si myslíme, že sme v práve, mali by sme za tým stáť a neutekať od svojho presvedčenia. Pre odvážnejších je to rada postaviť sa nepriateľovi tvárou v tvár. Väčšina nepriateľstiev „na život a na smrť“ je totiž lem dôsledkom absolútnych nedorozumení.

A čo to znamená, keď sa vo sne vidíte vy sami?

pixabay.com

Odborníci majú na to naozaj „jednoduchú“ odpoveď. Tvrdia, že význam takýchto snov si má vysvetliť každý z nás. My najlepšie totiž vieme, čím všetkým prechádzame. A v tom je naozaj logika.

learning-mind
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov