Foto: Photo by Wilson Vitorino from Pexels

O niektorých veciach je lepšie nevedieť.

Nie je lož ako lož. Niekedy je možno lepšie spoľahnúť sa na milosrdné klamstvo, než krutou pravdou raniť druhého. Občas každému z nás vyjde z úst nejaká lož. Aj väčšina žien má nejaké tajomstvo, ktoré si radšej necháva pre seba.

Toto je podľa portálu 10mosttoday 10 najčastejších klamstiev žien. Určite ste sa s nimi stretli už aj vy.

#1 Počet sexuálnych partnerov

Téma sexu je veľmi ošemetná. Aký počet sexuálnych partnerov je „spoločensky únosný”? Vraví sa, že muži s obľubou zveličujú a väčšinu nie sú tak sexuálne skúsení, ako sa snažia pôsobiť. A ženy? Vraj sa správajú presne naopak. Väčšinu je skutočný počet ich sexuálnych partnerov vyšší, ako priznajú pred svojím partnerom. Samozrejme, nemusí to byť pravidlom.

pexels.com

#2 Život na sociálnych sieťach

Na sociálnych sieťach je veľmi ľahké prikrášliť si vlastný život a urobiť z neho ilúziu, ktorú vám bude okolie závidieť. Dokonalá práca, partner či postava… Máloktorá žena však otvorene na sociálnej sieti prizná, že si prechádza ťažkým obdobím. Zdanie neraz klame. A na sociálnych sieťach to platí niekoľkonásobne.

#3 „Som v pohode!“

Keď túto vetu vysloví žena, jej okolie by sa malo mať na pozore. Pretože ak sa príslušníčky nežnejšieho pohlavia cítia byť v poriadku, nemajú o tom potrebu rozprávať. Jednoducho je to cítiť z ich správania. Vety typu „Tak fajn!” či „Som v pohode!“ majú väčšinou ironický podtext.

Photo by João Jesus from Pexels

#4 Nakupovanie

Ťažké je vyjsť s pravdou na povrch aj v prípade reálnej čiastky, ktorú sme vyhodili za oblečenie. Radšej ju pred partnermi zatajíme a tvrdíme, že tie šaty nás vyšli len pár eur. V skutočnosti nás stáli nemalú sumu.

#5 „Vážne si ten najlepší!“

Toto tvrdenie si vypočuje každý muž, na ktorom žene záleží. Vari žiadna v posteli nešplechne svojmu milovanému partnerovi do tváre, že jeho výkon nestál za nič. Každý muž potrebuje počuť, že je ten najlepší. A to aj vtedy, keď to tak nie je.

pexels.com

#6 Ženské fantázie

V mysli žien sa odohrávajú kadejaké veci. Občas snívajú o niekom inom, no svoje sny radšej nezavesia na krk svojej polovičke. Určite by totižto s nimi ich nadšenie nezdieľal.

#7 Predstieranie orgazmu

Nie každá žena vždy dosiahne orgazmus. Niektorým z nich sa to nepodarí nikdy. Ako tvrdí portál Men’s Health, orgazmus pred svojím partnerom predstieralo až 48 percent žien. To je pomerne vysoké číslo.

#8 Priateľstvo s expartnerom

Muži naozaj nevedia o všetkom, čím si prešla ich partnerka. Niektoré z nich ostanú v kontakte so starou láskou. Aby však nevyvolávali v súčasnom partnerovi žiarlivosť, tento fakt si radšej nechajú samy pre seba.

Photo by Helena Lopes from Pexels

#9 Citové zranenia

Niektoré ženy sa zmieria s rozchodom v priebehu pár týždňov, iným to môže trvať celé mesiace či roky. V novom vzťahu radšej neprezradia, že sa ešte stále nepovzniesli nad svojho bývalého partnera, a že stále k nemu prechovávajú citové puto. Partnerovi môžu tvrdiť, že to tak nie je. Je to však druh milosrdnej lži a svoje skutočné trápenie si nechávajú radšej samy pre seba.

#10 Antikoncepcia

Nie všetky ženy, ktoré tvrdia, že berú antikoncepciu, ju aj naozaj berú. Preto treba byť v strehu. Najmä v prípade čerstvých vzťahov. Oveľa lepšie je poistiť sa, než čeliť neželanému tehotenstvu.

10mosttoday
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov