Foto: Unsplash/Fleur Kaan

Každému záleží na niečom inom. Niektoré veci sú však občas až zbytočne prehnané.

Nedá vám niečo spávať? Potrebujete mať určité veci pod kontrolou? Máte z niečoho strach a neviete prečo? Každý človek má niečo, čo mu spôsobuje priam až prehnané starosti a nevie si vysvetliť, prečo to tak je. Niečo, čo potrebuje mať pod neustálou kontrolou.

Portál Thought Catalog uvádza veci, ktoré trápia jednotlivé znamenia zverokruhu viac, ako by mali.

Baran

Váš úspech. Málokedy odpočívate, pretože ste doslova posadnutí dosahovaním svojich snov, aj keď to znamená, že vyhoríte.

Foto: Unsplash/Verne Ho

Býk

Vaše bohatstvo. Viete, že peniaze nie sú všetko, ale prajete si, aby ste mali peniaze na nákup toho, po čom ste vždy túžili.

Blíženci

Vaši bývalí partneri. Z nejakého dôvodu sú vo vašej minulosti, ale nemôžete sa prestať snažiť, aby ste im dokázali, že oni sú tí, ktorí prehrali.

Foto: Unsplash/Mahdi Bafande

Rak

Láska. Viete, že na sebaláske záleží najviac, no napriek tomu si prajete, aby ste mali vážny a milujúci vzťah. Túžite po niekom, kto vám bude oporou.

Lev

Vaša povesť. Až príliš vám záleží na tom, ako vás ostatní vnímajú, aj keď viete, že by to nemalo byť až tak dôležité. Potrpíte si na názory iných ľudí o vás.

Foto: Pexels/Keira Burton

Panna

Vaše chyby. Nikdy nemôžete prestať myslieť na to, aké chyby ste v minulosti urobili, dokonca ani po rokoch, keď by ste sa už dávno mali posunúť ďalej.

Váhy

Váš fyzický vzhľad. Nikdy nechcete odísť z domu bez dokonalého oblečenia a make-upu. Všetko na vás musí byť perfektné.

Foto: pexels.com

Škorpión

Ľutujete. Vždy premýšľate, čo by sa stalo, keby ste urobili iné rozhodnutia. Trápi vás, čo všetko mohlo byť inak. Všetky vaše rozhodnutia zbytočne spochybňujete.

Strelec

Váš sexuálny život. Nemôžete vystáť to, ak po vás niekto netúži. Chcete, aby vás chceli aj iní ľudia. Potrebujete to. Túžite cítiť to sexuálne napätie, ktoré vám dodáva pocit sebaistoty.

Foto: Unsplash/We-Vibe WOW Tech

Kozorožec

Vaše postavenie v práci. Túžite byť obdivovaní a rešpektovaní. Chcete, aby každý vedel, aký ste talentovaní a výnimoční. Trápi vás, že iní nevidia vaše silné stránky.

Vodnár

Vaše míľniky. Ste posadnutí dosahovaním obrovských míľnikov v mladom veku, aby ste nezaostávali za ostatnými ľuďmi.

Foto: Unsplash/Xan Griffin

Ryby

Sledovanie vašich sociálnych sietí. Chcete pozornosť. Celý čas. Nemôžete vydržať, ak vás niekto ignoruje. Je to pre vás neznesiteľné a nedokážete bez sociálnych sietí existovať.

thoughtcatalog

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov