foto: Unsplash

Toto sa ťažko odmieta.

Bulharsko sa stáva čím ďalej, tým viac obľúbenou dovolenkovou destináciou. Chorvátsko zdraželo a Slováci hľadajú lacnejšie dovolenkové alternatívy. Jednou z nich je jednoznačne aj táto krajina, ktoré ponúka krásne piesočnaté pláže pri Čiernom mori a služby lacnejšie, ako sú tie v Chorvátsku.

Článok pokračuje pod videom ↓

Našli sme pre vás TOP cenovú ponuku na 13 dňovú dovolenku v 3*** hoteli Slavyanski aj s raňajkami a odletom s Viedne za cenu 359 € na jednu osobu. Keď si to prepočítate, je to 27 € na jeden deň. Toľko, ak nie viac, by ste minuli v nejednom aquaparku či na kúpalisku na Slovensku.

Ako sme spomínali, v cene máte ubytovanie v 3*** hoteli kúsok od pláže, raňajky, letenka z Viedne, všetky letiskové a palivové poplatky, dvojlôžkovú izbu, transfer či služby delegáta. Odlet je 8. septembra z Viedne. Tak na čo ešte čakáte? Dovolenku si môžete objednať na tejto stránke.

Ak by ste mali záujem o inú destináciu, skúste si pozrieť náš zoznam najlacnejších leteniek na toto leto, ktoré vás budú stáť už od 14 €.

Naše tipy:

  • Akciové letenky do New Yorku či Los Angeles od 279 €
  • Akciové letenky do Ázie: Hong Kong, Kuala Lumpur, Bangkok, Tokio či Singapur už od 339 € s kódom 329 € si môžete pozrieť tu
  • Akciové letenky na Maldivy za bezkonkurenčnú cenu 496 € s kódom 486 € si môžete pozrieť tu
  • Prehľad akciových obojsmerných leteniek, ktoré po uplatnení kódu začínajú už na sume 17 €, si môžete pozrieť tu
  • Prehľad najlacnejších leteckých zájazdov (letenka+ubytovanie) už od 149 € (s kódom 139 €), kde môžete kupón uplatniť si pozrite tu
  • Prehľad najlacnejších dovoleniek, kde si môžete kupón uplatniť si pozrite tu
  • Prehľad Last minute dovoleniek už od 149 € (s kódom 139 €), kde si môžete uplatniť kupón, nájdete tu
Lacné letenky a akciové letenky do celého sveta. Novinky o letoch a letenkách a akciách s ktorými budete vždy v obraze
Uložiť článok

Viac článkov