Môže vám vravieť, že vás miluje, hoci aj stále donekonečna. Ale ak to muž nedokáže pretaviť do skutkov, bude vám to len na dve veci.

Láska je slepá. Mnohokrát obhajujeme nezodpovedných partnerov, za ktorých by sme hocikedy strčili do ohňa obe ruky. Neozýva sa preto, lebo je na supertajnej misii, no pre istotu vám zakáže všetkých kamarátov opačného pohlavia. A to je neraz len začiatok vzťahovej katastrofy. Pozrite sa na desať najčastejších vecí, ktoré robia muži, ktorí vás vôbec nemilujú (i keď ich slovné vyznania tvrdia presný opak).

Článok pokračuje pod videom ↓

Možno to pre niektoré z nás bude bolestné. Ale ak tento článok otvorí oči aspoň jednému človeku, potom sme ho nepísali zbytočne.

Ozve sa po neskutočne dlhej dobe

Photo by Sonja Langford on Unsplash

Ozval sa vám frajer, ktorého ste nevideli zopár mesiacov? Väčšinu sa pripomenie práve v tej najnevhodnejšej dobe. Vy sa už pomaly lížete z rán, prestávate veriť tomu, že bol na „zahraničnej misii“… Konečne sa vám ozve. Avšak nie preto, aby zistil, či ste v poriadku. Zaujíma ho len jedno. Či ste ešte stále do neho zamilovaná. Ak áno, vyhral. Vie, že má navrch.

Ozve sa prvý. Avšak v skutočnosti ho vôbec nezaujímate

Môže vám napísať na Facebook či Instagram. Dnešná doba (žiaľbohu) praje virtuálnym vzťahom. Ak však napíše prvý, ešte nič to nemusí znamenať. Ak píše len o sebe, pričom váš svet má „v paži“, buďte na pozore. Ten chlap miluje len seba.

Stretnutie naživo? To nie je nič preňho!

Photo by Karl Fredrickson on Unsplash

Môžete si písať dlhé mesiace či roky. Ale ak sa vaša komunikácia časom nepresunie do reálnej roviny a nevyústi do reálneho stretnutia, asi to nebude mať veľký zmysel. Len vás namotáva. Preto buďte otvorená novým možnostiam. To nie je partner pre vás.

Prestane sa ozývať

Chlap, ktorý vás miluje, sa ozve. Vždy.  Nehrá sa s vami hru na mačku a myš. My si však v sebe neraz vieme takéto konanie obhájiť. Začneme samé seba presviedčať, že určite sa neozýva preto, aby sme po ňom ešte viac túžili. Vôbec nie. Neozýva sa preto, pretože jednoducho nemá záujem. A bodka. K tomu už naozaj niet čo dodať.

Žiarli

Photo by James Sutton on Unsplash

Nechce vás, ale zároveň sa príšerne bojí toho, že sa vo vašom okolí objaví ďalší chlap. Preto bude číhať a sondovať. Váš vzťah to však nijako neposilní. Práve naopak.

Hľadá „špeciálny“ vzťah

Môže vám tvrdiť, že ste preňho spriaznená duša či najlepšia kamarátka. Ale je normálne, že žena chce byť niekedy viac, než len „najlepšou kamoškou“.

Čas s vami skresáva na nevyhnutné minimum

Photo by Nicholas Gercken on Unsplash

Presnejšie povedané, príde za vami len vtedy, keď má chuť na sex. Možno ostane ešte chvíľočku na pokec či večeru, ale ak muž necíti vnútornú potrebu tráviť s vami čas, niečo asi s vaším vzťahom nie je v poriadku. Preto aj toto je dôkaz toho, že vás nemiluje. Bohužiaľ.

Nepredstaví vás ani rodine, ani priateľom

Prečo by to aj robil? Ak vás nemiluje, nemá potrebu zaťahovať vás do svojho súkromného života. Načo vás bude predstavovať svojim rodičom, keď vás o pár týždňov (či mesiacov) vystrieda iná?

Berie vás len ako kamošku

A teraz to (výnimočne) nemyslíme ironicky. Rád vás vidí, nemá problém vás pozvať na pivo. Je pred vami sám sebou, chodí v trenkách, pričom sa vôbec nesnaží na vás zapôsobiť. Môžete sa snažiť, no ak to necíti, len veľmi ťažko prekonáte level kamarátstva.

Nezaujíma ho spoločná budúcnosť

Photo by Sylwia Pietruszka on Unsplash

Ak by ste mu náhodou spomenuli spoločné bývanie, pravdepodobne zdúchne ako gáfor. Žije tu a teraz, necíti potrebu váš vzťah-nevzťah posunúť na inú úroveň. Nemiluje vás, no to vôbec nie je vaša chyba. Láska sa nedá vynútiť. A s tým musíme všetci počítať.

Ak ste sa aj vy našli v našom článku, nezúfajte. Berte to tak, že aspoň nemusíte strácať čas s neperespektívnym partnerom. Pozrite sa vôkol seba. Niekde tam sa môže nachádzať muž, ktorý vás skutočne bude milovať.

Pozri aj: Týchto 15 vecí sa stane, ak sa zamilujete do správnej osoby, no v nesprávny čas

brigthside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov