Ako sa správa žena, ktorá je úplne zamilovaná?

Zamilovaná žena. Naozaj vražedná kombinácia. Vtedy je schopná urobiť v podstate čokoľvek. Každá žena, ktorá sa zamiluje, zmení tak trochu svoje správanie voči vám – určite ste si to už všimli. Konverzácie budú pre ňu ťažšie, ale rovnako ju bude viac zaujímať váš život. A to nie je všetko. Toto je minimálne 10 vecí, ktoré sa zmenia, ak k vám žena skutočne prechováva city.

#1 Správa sa placho

Pre ženu je niekedy ťažké pôsobiť uvoľnene a viesť jednoduchú nenútenú konverzáciu, ak je v okolí niekoho, kto sa jej naozaj páči, alebo je do neho zamilovaná. Je to zvláštny paradox života, že žena, najukecanejšie stvorenie, v blízkosti muža jej snov prichádza o všetky slová.

Článok pokračuje pod videom ↓

#2 Často vám dáva darčeky

Pod pojmom darček nemusíte hneď rozumieť obrovský dar zabalený v ligotavom papieri, previazaný mašľou. Môže ísť aj o úplne malé drobnosti, ktoré vám žena dá, a tým vám dokáže vyčariť úsmev na tvári. Ženy sú totižto naozaj veľmi všímavé a preto im nikdy neunikne, čo sa vám páči, čo máte radi, alebo čo potrebujete.

unsplash.com

#3 Niekedy sa správa trochu detinsky

Každá žena má dve stránky. Jedna je tá, ktorá si oblečie čierne šaty, pery si namaľuje výrazným rúžom, na krk si dá šperk a na nohy vysoké topánky, a je pripravená dobyť celý svet – beda tomu, kto sa jej postaví do cesty. Tá druhá je však stále len malé dievčatko s neupravenými vlasmi a hlavou plnou snov. A keď sa vám podarilo vidieť aj túto stránku, môžete si byť istí, že žena je do vás úplný blázon, pretože ju neukazuje len tak hocikomu.

#4 Zaujíma sa o vás a váš život

Ako už bolo vyššie spomínané, žene nič neunikne. Či už je to dobré alebo zlé, posúďte sami, no prináša to veľa výhod. Ak je žena do vás naozaj zamilovaná, zaujíma ju, čo robíte, ako sa cítite a ako sa vám darí. Je to preto, že nechce nič iné, než aby ste boli šťastní.

#5 Prejavuje záujem o to, čo robíte

Nezáleží na tom, akú nudnú prácu máte. Alebo akým nezvyčajným a šialeným koníčkom sa venujete. Žena, ktorá je do vás zamilovaná, tam bude vždy stáť po vašom boku a podporovať vás.

unsplash.com

#6 Chce sa s vami rozprávať

Väčšinou je ona tou, kto začne konverzáciu. Väčšinou je ona tou, ktorá sa vám prihovorí. Prečo? Opäť, je to veľmi jednoduché. Záleží jej na vás.

#7 Snaží sa kvôli vám vyzerať úžasne

Perfektné vlasy. Úžasné oblečenie. Doplnky, kabelka, make-up. Myslíte si, že je náhoda, že žena vyzerá vždy tak očarujúco, keď ju stretnete? Nie, samozrejme, že nie je. Chce sa vám zapáčiť, chce kvôli vám vyzerať dobre. Viac, než len dobre. A verte tomu, že nikdy by sa nesnažila zaujať niekoho, kto sa jej nepáči.

#8 Neustále sa snaží vyzerať vo vašej prítomnosti šťastne

Nech už má žena akýkoľvek zlý deň, pred vami vždy nasadí ten najžiarivejší a najúprimnejší úsmev, ktorý sa jej podarí. Vie, že ľudia majú tendenciu byť viac s tými, ktorí okolo seba trúsia šťastie. A ona chce, aby bola jedna z tých, pri kom sa budete cítiť šťastne, veselo a príjemne.

unsplash.com

#9 Nedokáže sa vám pozrieť do očí

Ďalší z paradoxov. Vedzte, že ak sa žene páčite, bude mať obrovské problémy pozrieť sa vám priamo do očí. Očnému kontaktu sa bude vyhýbať a ak sa vám na chvíľu aj pohľady stretnú, jej líca nadobudnú farbu rumenca.

#10 Venuje pozornosť vašim potrebám

Spýtala sa vás už žena, s čím vám môže pomôcť? Alebo poradiť? Snažila sa vám byť nápomocná, ak ste potrebovali niečo vyriešiť? Určite áno. Nestará sa iba o seba, dôležité je pre ňu aj vaše blaho.

Pozri aj: Milujete niekoho, kto nemiluje vás? Toto je 8 vecí, ktoré musíte vedieť

powerofpositivity
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov