V médiách i medzi známym sa často dozvieme o "zaručených" spôsoboch, ako zbaliť muža svojich snov. Možno však budete prekvapení tým, že to, čo možno robíte aj vy, v skutočnosti vôbec nefunguje. Ba práve naopak

Konečne ste našli muža, ktorý vás zaujal? Super! Bola by ho asi škoda nechať inej, však? Tak dáte dokopy všetky ženské zbrane a rozhodnete sa ho zbaliť. No vaše úsilie sa minie účinku. Povieme vám, v čom najčastejšie robíme chybu!

Článok pokračuje pod videom ↓

Nie všetky „overené“ rady Ako zbaliť chlapa svojich snov, fungujú. Väčšina pokusov v skutočnosti nemá žiadnu odozvu. Dnes vám preto povieme o ôsmych najčastejších chybách, ktoré možno robíte aj vy. Len o tom asi neviete…

#1 Prejavujete nezdravý záujem

Je super, keď dokážete dať mužovi najavo, že vás zaujal. Môžete sa naňho letmo usmiať, žmurknúť či dať nejako jemne na vedomie, že ho vnímate. Ale ak cielene stále vyhľadávate „náhody“, snažíte sa ho zaujať všemožným spôsobom a priam mu vypadávate z chladničky, hrozí, že sa vás zľakne. A bude sa vám vyhýbať ako čert svätenej vode. Takže niekedy stačí ubrať plyn.

#2 Precitlivelosť

Photo by Kaci Baum on Unsplash

V tej sme niekedy my, ženy, priam odborníčky. Najmä, keď sa vonkajšie problémy spoja s predmenštruačným syndrómom. Všetko nás rozruší, všetko sa nás dotkne. Ak sa vás dotkne všetko, čo vám povie objekt vášho záujmu, asi to nebude mať zmysel. Skúste sa na sebe zasmiať, no na druhej strane sa nedajte ponižovať. Ale ak máte zmysel pre humor, určite u mužov vzbudíte záujem.

#3 Sebaľútosť a nespokojnosť

Niektoré ženy hľadajú muža, ktorý by ich zachránil a urobil šťastným. A to je chyba. Šťastie je vnútorný pocit, nie vonkajšia záležitosť. Určite by žiadneho muža dlhodobo nebavilo sústavne vás presviedčať, že svet je perfektné miesto, a že zlomený necht nie je tragédia. Ak však aj v dospelosti máte neskutočnú traumu z toho, že Jožko z II.B vám dal košom, asi je chyba vo vás. Skúste sa aspoň trocha pozerať na svet z pozitívneho hľadiska.

#4 Posielanie „náhodných“ správ

pixabay.com

Dnes už (žiaľbohu) poznáme 1000 + 1 spôsobov, ako niekoho obťažovať. K dispozícii máme viaceré komunikačné aplikácie, SMS-ky, maily, Facebook, Skype, atď. Preto nie je problém poslať „náhodnú“ správu objektu vášho záujmu. Ak je však tých náhodných správ akosi priveľa, pre objekt vášho záujmu to nemusí byť dvakrát príjemné.

#5 Hlučnosť

U mnohých mužov sa hlučnosť spája s agresivitou. Vonkoncom preto neznamená, že čím ste hlučnejšie, tým skôr muža zaujmete. Áno, pozrie sa na vás, keď budete jačať v hlúčiku kolegýň. Ale určite si tak nezískate jeho sympatie.

#6 Neberte si na plecia starosti celého sveta

Je síce fajn, ak chcete byť mužovi, o ktorého javíte záujem, bútľavou vŕbou. No nemalo by to ostať len pritom. Nie ste predsa špongia, ktorá do seba nasáva všetku negativitu. Tu vám odporúčame stanoviť si hranice, ktoré vám pomôžu aj s vlastnou sebahodnotou.

#7 Tajné snívanie

Photo by Jaelynn Castillo on Unsplash

Držíte svoju zamilovanosť v tajnosti? Je dobré, že sa nechcete strápniť. No na druhej strane vám hrozí, že objekt vášho záujmu nebude mať ani „šajnu“ o vašich pocitoch. Preto by ste mu mali dať najavo, že viete, že existuje. A nielen to…

#8 Hráte sa na kamarátku

V snahe, že možno raz bude z toho niečo viac. Pravdou však je, že kamarátstvo medzi mužom a ženou nebude až tak dlho fungovať. Vždy ho jeden z vás bude chcieť pretaviť do partnerského vzťahu. Dajte preto najavo „kamarátovi,“ že ste voľná. Dá sa to urobiť aj jemným, nevtieravým spôsobom…

Držíme palce, aby sa vám ho podarilo zaujať!

Pozri aj: Treba sa pýtať. 7 nepríjemných otázok, ktoré by sa mal každý z nás spýtať svojho partnera

brigthside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov