Človek, ktorého milujeme, nám vie niekedy nepekne ublížiť. Ukážeme vám, že to môže byť aj pre naše dobro

Aj vy by ste niekedy najradšej odkrútili svojmu partnerovi hlavu? Najmä vtedy, keď vám sústavne hovorí, čo máte robiť? Tvári sa, že vie všetko najlepšie, a tým nám ide poriadne na nervy. Avšak možno prekvapíme aj vás, keď vám ukážeme, že niekedy môže mať nepríjemné správanie našich partnerov svoj zmysel. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Pozrite sa spolu s nami na týchto 6 prípadov, ktoré na prvý pohľad vyzerajú kruto. No poďme sa na ne pozrieť trošku z iného uhla.

#1 Sústavné kázanie

Ekaterina Gapanovich

Ak vám partner píli uši, že by ste mali ísť za svojím snom, stojí za to ho počúvať. Je nám to nepríjemné. Nikto predsa nechce počúvať o tom, že zlyhal. Ale práve správny partner nás môže naštartovať k tomu, aby sme išli za svojím snom. A to veru nikdy nie je na zahodenie.

#2 Nič, len pravdu?

Ekaterina Gapanovich

Ste naozaj pripravení počuť pravdu? Ak nie, tak sa na ňu nepýtajte. Veď kto vám iný povie pravdu, ak on nemôže? Ak vám ju podá taktne a otvorene, tak potom je všetko v poriadku.

#3 Niekedy si treba poriadne vyčistiť hlavu

Ekaterina Gapanovich

Vzťah niekedy pripomína húsenkovú dráhu. Raz sme hore, potom zas dole. Ak sa váš partner potrebuje vyventilovať, určite by ste mu to mali umožniť. Konieckoncov, aj my môžeme urobiť to isté, však? Štipka adrenalínu nám pomôže prísť na iné myšlienky.

#4 Partnerovi sa nemusí páčiť váš vzhľad

Ekaterina Gapanovich

A je to úplne v poriadku. Obezita či nadváha nie je len estetickým problémom. Prináša so sebou viacero zdravotných rizík. Ak nechcete počúvať svoje telo, partner vám môže naznačiť, že by ste so sebou mali niečo robiť. Avšak slušne a raz za čas. Aj tak konečné rozhodnutie začať niečo so sebou robiť musí vyjsť predovšetkým od vás.

#5 Trávite čas oddelene? Je to v poriadku!

Ekaterina Gapanovich

Každého z nás baví niečo iné. A to je fajn. Preto ani nemá zmysel nútiť sa do niečoho, čo nás vôbec nebaví. Radšej sa túlate v lese, zatiaľ čo váš partner má rád masové akcie? Nevadí. Voľný čas môžete tráviť aj oddelene. A potom si spoločne porozprávate o svojich zážitkoch.

#6 Keď sa potrebujete schladiť

Ekaterina Gapanovich

Niekedy je lepšie, keď ste po hádke chvíľu od seba, akoby ste mali byť spolu a vykričať si veci, ktoré sa už nedajú vrátiť späť. Stačí pár minút času, niekedy aj viac. Potom, keď vo vás oboch odznejú (prebytočné) emócie, sa opäť môžete spolu porozprávať. Určite prídete na správne riešenie. Veď nie nadarmo sa vraví, že žiadna kaša sa neje taká horúca, ako sa uvarí.

Pozri aj: Dajte si na ne pozor. Toto je 6 vzorcov správania sa, ktoré sú predzvesťou rozchodu

brigthside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov