Zriedkakedy sa rozídeme "len tak." Väčšinou je rozchod logickým dôsledkom dlhodobých problémov vo vzťahu. Pozrite sa, či náhodou nehrozí aj vám!

Keď začneme s niekým chodiť, máme pocit, že sme stretli toho najúžasnejšieho človeka pod slnkom. Milujeme sa, vyznávame si lásku, pevne presvedčení, že nás rozdelí až smrť. No často sa vzťah jednoducho rozpadne. Nevydržíme žiadne skúšky, vidíme na partnerovi čoraz viac nedostatkov a už to s nami ide dolu vodou. Prinášame vám 6 varovných signálov, ktoré vás môžu upozorniť na to, že treba na vzťahu naozaj zapracovať. Inak to nemusí dopadnúť podľa našich predstáv!

Článok pokračuje pod videom ↓

V prvom rade treba mať na pamäti, že na vzťahu treba naozaj neustále pracovať. Je to niečo, čo sa neudrží samo od seba. To vám povie asi každý, kto má dlhodobý vzťah. Čo je teda znakom, že partnerovi na vás až tak veľmi nezáleží?

#1 Nezaujímajú ho vaše problémy

Yekaterina Ragozina

Nechce vás vypočuť, pretože vidí len sám seba. V jeho vnútri nie je priestor na riešenie cudzích problémov. Môže to byť aj znamenie toho, že v skutočnosti ste mu úplne ľahostajní.

#2 Nedôveruje vám

Yekaterina Ragozina

Každý deň potrebuje trilión prejavov lásky, no aj tak mu to bude málo. Bude vás mať snahu neustále kontrolovať, čo vám asi dvakrát nepridá na nálade. Ak ho načapáte s nosom strčeným vo vašom mobile, je načase zbystriť pozornosť!

#3 Sústavné meškanie a neustála zmena plánov

Yekaterina Ragozina

Toto je tiež varovný znak, ktorý je dôkazom toho, že partnerovi na vás nezáleží. Miesto vás si ľahko nájde náhradný program. A vy ho len čakáte a čakáte. A dúfate, že sa zmení. Nie, nezmení. Skôr to bude čoraz horšie.

#4 Nemá náladu na fyzické prejavy lásky

Yekaterina Ragozina

Nemusíte sa permanentne pusinkovať, no partner by nemal mať problém v spoločnosti ukázať, že naozaj k sebe patríte. Stačí aj nepatrné gesto, držanie za ruku či pritúlenie sa. Ak sa mu fyzický kontakt hnusí, radšej si baľte kufre. Určite ho nepotrebujete k svojmu životu.

#5 Nechce sa o vás postarať

Yekaterina Ragozina

Ba práve naopak. Radšej vám schuti bude robiť naprotiveň, mysliac si, že celý svet sa točí len okolo neho. V ničom vás nerešpektuje, no pritom od vás očakáva, že mu splníte každé želanie, a to ešte skôr, než ho vysloví. Tiež to nie je do budúcnosti práve najpríjemnejšia predstava…

#6 Nechce s vami tráviť čas

Yekaterina Ragozina

A nájde si na to ohromné množstvo dôvodov. Buď sa mu nepáčia vaši kamaráti, alebo program, alebo hocičo iné. A radšej protestne ostane v kúte, len preto, aby ste sa cítili čo najhoršie. Je to naozaj to, po čom túžite?

Znamenia, ktoré váš partner vysiela, treba počúvať. Keď to nejde napriek tomu, že ste zo seba dostali maximum, skúste to radšej ukončiť. Veď vari nikto nechce mať zo vzťahu depresiu.

Pozri aj: Toto je 5 typov žien, ktoré sa dobrovoľne rozhodli byť „single“ (a sú šťastné)

brigtside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov