Pexels.com

Pripravte sa na nové „ja“!

Niektorí na to čakajú celú večnosť, u vás to nastane už teraz. Tento mesiac bude výzvou hlavne pre 4 znamenia, no v tom dobrom slova zmysle. Veľa sa toho zmení, predovšetkým vo vašom vnútri, čo bude mať dôsledok na dianie okolo vás. Ste pripravení zistiť, u koho september odštartuje nový život?

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Collective World prezradil, ktoré znamenia zverokruhu zmenia svoje zmýšľanie, a tým aj svet okolo seba:

Strelec

Konečne si uvedomíte, že aj vy máte svoje limity. Budete schopní viac sa otvoriť partnerovi či inej osobe, pričom vyslovíte, ako sa naozaj cítite v určitých situáciách. V skutočnosti na okolie pôsobíte tak, ako by vás nič iné nezaujímalo, len párty a vaša nekončiaca zásoba vtipov, ktoré zakaždým chŕlite svojmu priateľovi. S touto stránkou osobnosti sa však bije aj iná, hlboko ukrytá vo vašom vnútri, ktorá sa obáva, či budete dostatočne dobrí. Hoci na povrchu vyzeráte spokojne, v skutočnosti bojujete ako čert, aby ste sa udržali nad vodou. Ak dáte najavo svoje pocity, pôjde o jednoduchý spôsob, ako sa s nimi zmieriť a vy sa budete cítiť lepšie. V septembri sa ľuďom vo svojom okolí viac otvoríte!

Pexels.com

Váhy

Či už míňate príliš veľa peňazí, máte extrémnu cvičebnú rutinu alebo pracujete, kým vám hlava nepadne na klávesnicu, tentoraz rozpoznáte problém, a tým pádom to zmeníte. Rovnováha v živote, o ktorej ste si mysleli, že ju máte, a ktorou ste sa chválili svetu, bola len fraška. Išlo len o vyjadrenie túžby po živote, po ktorom tak prahnete. Prestanete s rečami „v pondelok s tým prestanem“ a výsledok je zakaždým úplne iný. Dáte sa ihneď dokopy a skončíte s prebytkom čohokoľvek vo svojom živote. Všetko s mierou.

Kozorožec

Zvyknete konať rýchlo a zbrklo, pričom sa nikdy nepozeráte na to, čo ste po sebe zanechali. Spravíte niečo aj bez toho, aby druhá osoba súhlasila, alebo povedala čo i len svoj názor. Nepozeráte sa na iných, ale len na seba a svoje potreby. Tentoraz si vstúpite do svedomia! Uvedomíte si, že aj ľudia okolo vás sú dôležití, a že je dobré si ich vypočuť a až potom konať.

Lev

Doteraz ste žili v skupine ľudí, ktorým ste dovolili, aby za vás robili životné rozhodnutia. Je jedno, či ide o priateľov alebo kolegov, boli ste príliš slabí na to, aby ste sa postavili za seba a svoj názor. Tento mesiac to bude inak! Máte predsa svoj vlastný mozog na to, aby ste správne zhodnotili situáciu. Držíte opraty svojho života vo vlastných rukách a neodovzdáte ich nikomu inému. Nasmerujete sa k šťastiu, ktoré hľadáte a do svojho života budete priťahovať len dobré veci.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov