Tieto creepy príbehy vás naozaj dostanú.

Ľudia by sa dali rozdeliť do dvoch skupín. Na tých, ktorých nevystraší takmer nič a na tých, ktorí od strachu pištia pri každom zvuku. Či už patríte do prvej alebo do druhej skupiny, jedno je isté. Týchto 25 strašidelných príbehov zložených len z dvoch viet vám poriadne zdvihne adrenalín v tele a krv vám doslova stuhne. A ak to čítate večer, osamote a po tme, tak prajeme dobrú noc sladké sny.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Ukladal som svojho syna do postele a on mi povedal: „Ocko, pozri sa, či nie je pod posteľou nejaké strašidlo.“ Tak som sa pre jeho pobavenie pozrel a pod posteľou vidím svojho syna, znovu ako sa na mňa díva, chveje sa a šepká: „Ocko, niekto je na mojej posteli“.

#2 Nemôžem sa hýbať, nemôžem dýchať, nemôžem rozprávať a po celý čas je tu veľká tma. Keby som vedel, že sa budem cítiť tak osamelo, radšej by som sa dal spopolniť.

#3 Ak chcete nájsť príšery, pozrite sa doľava, doprava, pod posteľ alebo za šatník. Ale nikdy sa nepozerajte hore, nemajú radi, ak ich niekto nájde a vyruší.

#4 Zobudil som na nejaké klopanie o sklo. Dlho som pozeral na okno, až kým mi nedošlo, že zvuk vychádza z môjho zrkadla.

#5 Všetci oslavovali prvé úspešné kryogénne zmrazenie. On však nevedel, ako im má dať vedieť, že je ešte stále pri vedomí.

pexels.com

#6 Z temnoty za oknom sa na mňa pozerala tvár s veľkým úsmevom. Žijem na 14. poschodí.

#7 V telefóne som si našiel fotografiu seba ako spím. Bývam sám.

#8 Dnes mám nočnú smenu iba ja sám. Niekto však stojí v pivnici a pozerá sa rovno na bezpečnostnú kameru.

#9 Konečne nám dodali figuríny, ktoré boli zabalené v bublinkovej fólii. Z hlavnej miestnosti počujem pukanie.

#10 Spýtala sa ma, prečo som tak ťažko dýchal. Ale ja som nedýchal.

#11 Moja dcéra plakala a kričala celú noc a nechcela prestať. Tak som navštívil jej hrob a požiadal ju, aby s tým skončila, no nepomohlo to.

#12 Pomaly upadáš do hlbokého spánku po náročnom dni, keď počuješ, ako niekto šepká tvoje meno. Žiješ však sám.

pexels.com

#13 Moja žena ma včera v noci zobudila, že v našom dome je nejaký votrelec. Moja žena ním však bola zavraždená pred dvoma rokmi.

#14 Mal som príjemný spánok, ale zobudil som na na nepríjemný zvuk. Počul som, ako vrieskam od strachu, kým na moju rakvu dopadá hlina.

#15 Posledný muž na planéte sedel v miestnosti. Strnul, keď počul, ako niekto klope na dvere.

#16 Po náročnom dni som sa vrátil do svojho bytu, kde momentálne žijem sám a zrazu som nevedel, čo je desivejšie. To, že som tam našiel moju mŕtvu priateľku s nenarodeným dieťaťom, alebo to, že sa niekto vlámal do môjho bytu, aby ich tam položil.

#17 Počuješ, ako ťa sladký hlas tvojej mamy volá do kuchyne. Keď si už na odchode, zo skrine sa ozve: „Nechoď tam zlatko, tiež som to počula.“

#18 Nikdy nechodím spať. Ale neustále sa zobúdzam.

#19 Čím dlhšie som to nosil, tým viac to na mne rástlo. Ale nemohol som si pomôcť, mala takú jemnú kožu.

unsplash.com

#20 „Nemôžem zaspať“, povedala a ľahla si ku mne do postele. Pocítil som iba chlad a lem jej šiat, v ktorých bola pochovaná.

#21 Pre mňa ako policajta je vždy najťažšou vecou byť tým, kto je ako prvý privolaný k smrteľnej nehode. Ale dnes, keď som videl rozdrvené telo malého mŕtveho chlapca pripútaného v autosedačke, ako otvoril oči a zasmial sa, vedel som, že toto je môj posledný deň v polícii.

#22 Vždy som si myslel, že moja mačka má problém so zrakom, pretože neustále pozerala na moju tvár. Až dnes som si uvedomil, že ona celý čas pozerala za mňa.

#23 Pozrel som sa von oknom. Všetky hviezdy z oblohy zmizli.

#24 Načiahla som ruku, že sa dotknem lampy a zažnem svetlo. Cítila som však inú ruku, ktorá ma už predbehla.

#25 Pár malých, vyčerpaných očí ma sleduje. Slzy padajú na vlasy jej bábiky a ja mierim zbraňou na svoju poslednú dcéru.

Pozri aj: Toto je 10 najstrašidelnejších viet, aké kedy vyšli z úst detí

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov