Foto: unsplash.com

Aj muži radi dostávajú komplimenty.

Keď sa povie slovo „kompliment“, pravdepodobne to, čo vám ako prvé napadne, sú všetky tie milé slová, ktoré muži hovoria ženám: “Vyzeráš úžasne“, “Pristane ti to“, “Máš krásny úsmev“ a podobne. No pravdou však je, že nielen ženy, ale rovnako tak aj muži majú radi komplimenty. A nakoniec, kto by nemal rád, keby ho niekto za niečo pochválil? A toto sú tie najsrdečnejšie komplimenty, ktoré zaručene potešia každého muža.

#1 „Som na teba hrdá.“

Muži majú radi pozornosť. Majú radi, keď sa o nich niekto zaujíma, a keď sa zaujíma aj o všetky ich úspechy či neúspechy. Či už ide o povýšenie v práci alebo len obyčajnú drobnosť, keď niekomu poviete, že ste naňho hrdá, zaručene to budú jedny z tých najsilnejších slov, ktoré môžete použiť.

#2 „Mám rada tvojich priateľov.“

Kamaráti môžu byť niekedy poriadne otravní a mať blbé poznámky, no každý muž by potvrdil, že ak sa ich partnerka snaží o čosi viac spoznať, potom to preňho znamená veľa.

unsplash.com

#3 „Bolo to skvelé rande.“

Naplánovať rande je ťažké nielen z pohľadu ženy, ale rovnako aj z pohľadu muža. Vyžaduje si to extra dávku úsilia. A preto odmena v podobe komplimentu je to najmenej, čo môžete urobiť.

#4 „Si najlepší v…“

Muži sú celkovo veľmi súťaživí. Takže ak ho v hocičom nazvete “najlepším“: v bozkávaní, masírovaní, varení, vyberaní filmov a podobne, potom sa bude cítiť, že je jedinečný a vyniká nad ostatnými.

#5 „Pristane ti to.“

Nielen žena sa chce páčiť. Možno by ste to na prvý pohľad nepovedali, ale aj muži sa snažia, aby vyzerali čo najlepšie. A preto, keď už si dajú to úsilie, skúste ich pochváliť.

#6 „Si tak odhodlaný.“

Nielenže sú muži prirodzene súťaživí, taktiež majú vo svojej povahe jednoducho dokončiť to, čo si sami zaumienia. Sú tvrdohlaví. Sú cieľavedomí. A ak pochválite túto ich odhodlanosť a motiváciu, s ktorou sa vrhajú do plnenia každodenných cieľov, potom rozhodne trafíte klinec po hlavičke.

unsplash.com

#7 „Cítim sa s tebou v bezpečí.“

Krátke a jednoduché, no muži sa potom cítia ako superhrdinovia. Všetci majú totiž tendenciu ochraňovať ženy, aj keď vedia, že nie vždy musia. Proste chcú. Pretože sa im páči myšlienka, že dokážu zachrániť celý svet.

#8 „Čo by som bez teba robila?“

Možno iba otvoril fľašu, ktorú ste vy nedokázala, možno vymenil žiarovku alebo zdvihol niečo naozaj ťažké. Dať niekomu najavo, že je potrebný, je jeden z tých najkrajších pocitov.

#9 „Si naozaj vtipný.“

To je totiž to, o čo mnohým mužom ide. Chcú všetkých rozosmiať. A keď sa im to podarí, čo môže byť pre nich krajším komplimentom, než smiech ich vyvolenej?

#10 „Rada s tebou trávim čas.“

Každého muža poteší, keď vidí, že existuje niekto, kto sa s ním delí o svoj drahocenný čas.

unsplash.com
themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov