Foto: Photo by Murilo Folgosi from Pexels

Ak žena disponuje týmito kvalitami, potom je definitívne tá pravá.

Každý raz stretne človeka, o ktorom je presvedčený, že je to ten najlepší človek na svete. Až čas však ukáže, či je to skutočne tak, pretože až po určitom období dokážete nahliadnuť do pravej tváre človeka. Ako teda vedieť, že žena, ktorú ste stretli, je tá pravá a nemali by ste ju nechať odísť? Je to jednoduché, bude mať aspoň niektoré z týchto vlastností.

A potvrdili to aj viaceré vedecké výskumy.

#1 Je minimálne tak múdra ako vy (keď nie viac)

Tak, a je to potvrdené. Vedci z University of Aberdee tvrdia, že by ste mali mať ženu, ktorá je múdrejšia ako vy. Bude tak pre vás predstavovať intelektuálnu výzvu a „ochráni“ vás pred mnohými chorobami, ako napríklad demenciou. A nie, nie sú to len výmysly nejakej ženy – sú to vedecké fakty.

#2 Je absolútne úprimná

Úprimnosť je jedna z najdôležitejších vlastností. Ak vám žena za každých okolností povie pravdu, nebojí sa aj zložitejších konverzácii a vždy vám povie, čo jej práve prebleslo hlavou, potom by ste ju rozhodne nemali nechať len tak odísť.

unsplash.com

#3 Vidí na každej veci tie lepšie stránky

Nebojí sa veriť v sny, robiť šialené veci, vo všetkom vidieť iba to pozitívne a neustále sa usmievať. Ak si dokáže udržať dobrú náladu a optimizmus aj v temných časoch, potom ste vyhrali.

#4 Dokáže urobiť kompromis

Je jasné, že dvaja ľudia sa nedokážu vždy zhodnúť, ale je dôležité vedieť nájsť nejaké spoločné riešenie. Vedci prišli na to, že dobrý vzťah nedefinujú všetky krásne a bezproblémové chvíle. Dobrý vzťah je to vtedy, ak si prechádza náročným obdobím, no aj tak prežije. Prežije, pretože obe strany sa vedia dohodnúť.

#5 Je otvorená novým veciam

Ľudia, ktorí sú otvorení, nemajú s nikým ani ten najmenší problém, sú za každú zábavu a podľa výskumov sú oveľa atraktívnejší. Sú to jednoducho také typy ľudí, ktorých aj keď nechcete, musíte milovať.

#6 Myslí si, že ste vtipný

Výskumníci prikyvujú hlavou – to, že si o vás vaša partnerka myslí, že ste vtipný, je naozaj omnoho dôležitejšie, než sa môže zdať. Takže ak sa úprimne smeje vašim vtipom, potom viete, že to robíte dobre.

unsplash.com

#7 Má svoje vlastné ciele a ambície

Dlhé roky sa hovorí, že ženy, ktoré pracujú na svojich snoch, si len sťažka nájdu nejakého chlapa. Samozrejme ide len o mýtus, o nič iné. Cieľavedomé, inteligentné, húževnaté a úspešné ženy priťahujú do svojho života presne takých mužov, a čo je ešte lepšie, pomáhajú aj im, aby sa z nich stali lepší ľudia.

#8 Má dobrý vzťah so svojimi rodičmi

Medzi vaším vzťahom k rodičom a vaším milostným vzťahom v budúcnosti existuje podľa rôznych štúdií prepojenie a určitá podobnosť. Takže ani takéto, možno na prvý pohľad nenápadné a nepodstatné veci, neberte na ľahkú váhu.

#9 Je milá

Opäť, žiaden mýtus, ale ďalší fakt podložený vedeckými poznatkami. Partneri, ktorí si vo vzťahu dokážu povedať „prosím“ a „ďakujem“, sú na seba milí a vážia si jeden druhého, majú aj dlhší, krajší a lepší vzťah, ako tí, ktorí takýmto veciam nevenujú žiadnu pozornosť.

#10 Dokáže si zachovať chladnú hlavu aj v horúcich situáciách

Poznáte to, konverzácie sa niekedy vyostria v hádky a v hneve sa vysloví mnoho vecí, ktoré by ste najradšej vzali späť, no už to nie je možné. Mnoho ľudí vybuchne až prirýchlo a s horúcou hlavou sa všetko robí ťažšie. No ak si žena dokáže zachovať čistú myseľ a rozvahu, potom je naozaj veľmi špeciálna.

unsplash.com

#11 Nebojí sa zabávať sa

Výskumy poukazujú na to, že páry, ktoré spolu robia rôzne aktivity a zabávajú sa, majú omnoho viac úspešný vzťah, než tie páry, ktoré nerobia dokopy nič. Takže ak sa žena rada zabáva a z každej, dokonca aj tej najnudnejšej chvíle dokáže vyčarovať dobrodružstvo, potom by ste ju naozaj nemali nechať len tak odísť.

#12 Je sama sebou

V dnešnom svete je ťažké rozoznať pravé tváre ľudí, pretože takmer každý sa hrá na niečo, čím nie je. No ale ak aj napriek tomu dokáže zostať sama sebou, napriek tomu, aký je svet zlý a falošný, potom je to skutočná výhra. Je to totiž dôležitá vlastnosť, ktorá však mnohým ľuďom chýba.

#13 Nevadia jej vaše chyby

Chápe, že nikto nie je dokonalý. Chápe, že nikto nie je perfektný. A preto akceptuje aj vaše chyby. Jednoducho rozumie tomu, že aj oni sú súčasťou všetkého.

#14 Dokáže odpúšťať

Je ťažké byť s niekým, kto sa nedokáže preniesť ani cez tie najmenšie maličkosti, a kto v sebe dokáže držať hnev či zášť naozaj dlho. No ak žena dokáže odpustiť, potom jednoducho viete, že je to tá pravá.

unsplash.com
simplecapacity
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov