Foto: Unsplash/Henri Meilhac

Bojíte sa, že vám partner ujde za inou?

Nevera je vo vzťahu obrovským problémom, pretože so sebou prináša ďalšie problémy, ktoré môžu viesť až k rozchodu. Je teda prirodzené, že chcete poznať spôsoby ako udržať svoju polovičku vernú.

Muži majú niekedy sklon k podvádzaniu, pretože hovoria rôznymi jazykmi lásky. Niektorí muži tvrdia, že sú neverní, pretože ich vedie biologická smernica o plodení s čo najväčším počtom žien, aby sa zabezpečilo prežitie tohto druhu. Niektorí muži tvrdia, že za to mohol alkohol. Dôvodov, prečo sa tieto veci dejú je mnoho. Vďaka týmto spôsobom, ktorých zoznam zostavil portál Your Tango dosiahnete, že váš partner nebude mať potrebu utekať za inými ženami.

#1 Buďte iniciátorom

Mnoho mužov vníma váš záujem o sex ako mieru vlastnej žiaducej potreby. Pomôžte svojmu priateľovi alebo manželovi cítiť sa žiadaným.

Foto: Unsplash/We-Vibe WOW Tech

#2 Buďte otvorená experimentom

Okoreniť si vzťah nie je nikdy na škodu. Strach z neznámeho vám môže zabrániť v tom, aby ste boli otvorený rôznym sexuálnym zážitkom. Dajte svojmu partnerovi najavo, že ste ochotný a horlivý vyskúšať nové veci. To však neznamená, že by ste mali skúšať všetko. Nastavte si hranice a za žiadnych okolností nerobte to, čo vám je nepríjemné.

#3 Nebuďte príliš ústretová

Niekedy môže byť vo vzťahu žena príliš ústretová. Muži sa dostávajú do vzťahov s veľmi jasným obrazom toho, ako vyzerá celoživotný partner, a to je často v príkrom rozpore s tým, s kým možno chodil nenútene. Ženy pracujú na tom, aby sa stali osobou, ktorú ich partner chce mať, a tým strácajú samy seba. Jedného dňa si potom muž uvedomí, o čo sa žiada – ale už si nie je istý, či to je to, čo skutočne chce.

Foto: Unsplash/Brooke Cagle

#4 Nestaňte sa manipulátorom

Hoci si to neuvedomujeme, keď sa dostaneme do vzťahov, máme nutkanie ovládnuť toho druhého a manipulovať ním. Robíme to pre to, aby sme dosiahli to, čo je pre nás najlepšie. Dávajte si pozor, aby ste sa takto nesprávali vedome, pretože je logické, že partner bude hľadať voľnosť inde.

#5 Dokazujte mu, že vám na ňom záleží

Dostať sa do vzťahu je náročné, no ešte náročnejšie je udržať ho. Práve kvôli tomu by ste mali svojmu partnerovi pravidelne prejavovať lásku. Niekedy stačia aj úplné maličkosti, ktoré ho dokážu potešiť.

Foto: Unsplash/Priscilla Du Preez

#6 Doprajte mu čas pre seba

Niektorí muži podvádzajú, pretože sa začnú cítiť zahĺbení do vzťahu. Zapojenie do aféry im môže poskytnúť pocit slobody, ktorú vo vzťahu stratia. Doprajte svojmu mužovi čas pre seba bez vás. Nesnažte sa monopolizovať všetok čas svojho chlapa. Ak chce ísť s kamarátmi na pivo, nech ide. Nemusíte všade chodiť ako pár.

#7 Naučte sa jeho jazyk lásky

Ak nepoznáte film 5 jazykov lásky od Garyho Chapmana, mali by ste sa s ním zoznámiť. Má silný potenciál na záchranu vzťahov. Ak sa jazyk lásky svojho partnera naučíte, prihovárajte sa mu ním.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov