Čo môže byť viac, ako keď je váš partner aj vaším najlepším priateľom?

Mnohé ženy naozaj úprimne milujú svojich partnerov. No časom láska pominie. A žiaľbohu len málo párov dokáže spolu žiť šťastne, až kým ich smrť nerozdelí. Niet sa ani čomu čudovať. Podľa Hellen Chen, vzťahovej expertky, až 85% vzťahov končí rozchodom. Ani manželstvo nie je patent na šťastie. Ak je však váš životný partner zároveň vaším najlepším priateľom, máte vyhrané!

Článok pokračuje pod videom ↓

Chcete vedieť, či aj ten váš partner je zároveň vaším najlepším priateľom? Pravdepodobne to budete cítiť aj samy. Ak ste však na pochybách, pomôcť vám môže týchto 7 znakov:

#1 Beriete ho na stretávku s priateľmi

Photo by Pablo Heimplatz on Unsplash

Nepotrebujete deliť svoj čas medzi rande s partnerom a čas s kamarátmi. Váš partner dokonale zapadne do partie a tak si užívate spoločné chvíle spolu. Ani náhodou nežiarli na vašich kamarátov. Je medzi vami pevná dôvera a on vie, že vy ste si pre život vybrali práve jeho.

#2 Neustále sa rozprávate

O všetkom. Smejete sa na hlúpostiach, viete si vzájomne čítať myšlienky a každú tému preberiete zo všetkých strán. Niekedy okolie nechápe, o čom to vlastne „točíte.“ Ale to nevadí, hlavná vec, že vy dvaja v tom máte jasno!

#3 Hádky neovplyvnia vaše priateľstvo

Je normálne, že z každého hrnca občas unikne para. Aj vy sa pohádate. No po hádke sa nemienite rozchádzať. Počkáte, kým trochu vychladnete, a ako dvaja rozumní priatelia dokážete nájsť z každej hádky riešenie.

#4 Dokážete sa na seba naladiť, aj keď nie ste pri sebe

Nemusíte byť prilepení k sebe ako siamské dvojčatá. Viete si vzájomne poskytnúť priestor, aby si každý z vás mohol rozvíjať svoju individualitu. Popritom ostávate stále medzi sebou spojení na vnútornej úrovni, do ktorej máte prístup len vy dvaja.

#5 Váš partner dokáže kvôli vám preplávať more a priniesť tie najväčšie obety

Photo by andrew welch on Unsplash

Pretože má charakter. Pretože vie, že chlapa nerobia slová, ale činy. A preto, aby vám pomohol a podporil vás, je schopný prekonať určité nepohodlie. Konieckoncov to pre vás neurobí len milujúci partner, ale aj najlepší kamarát. Čo však môže byť lepšie, ako keď sa tieto dve role zlejú do jednej osoby?

#6 Môžete spolu oddychovať, aj sa zabávať

Môžete len tak vedľa seba mlčať, pretože viete, že nikdy medzi vami nevznikne trápne ticho. Žiadna situácia vám nie je cudzia. Dôverne sa poznáte a viete si spolu užiť poriadnu zábavu. Pozná vás zo všetkých strán. Nielen ako femme fatale, ale aj ako obyčajné dievča bez mejkapu.

#7 Neustále sa smejete

A partner vás zakaždým rozosmeje. Prebudí vo vás to najlepšie, čo vo vás je. Dokáže vám dodať optimizmus vo chvíľach, keď padáte vyčerpaním? Blahoželáme vám! Máte za partnera svojho najlepšieho priateľa!

Pozri aj: Týchto 5 znamení je vo vzťahu dôkazom toho, že ste si naozaj súdení

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov