Možno to teraz tak nevyzerá, ale úspech sa určite dostaví.

Možno to teraz vo vašom živote nevyzerá tak, že jeden deň budete úspešní. Možno máte pocit, že žijete v chaose, a že všetky hodiny, ktoré ste obetovali tvrdej práci, sa nakoniec nevyplatia. Ale musíte si zapamätať jednu vec: každý vytrvalý človek sa raz dočká. Skôr či neskôr. Tak nevešajte hlavu, zatnite päste a vydržte.  A toto je práve 12 znakov, ktoré vám napovedia, že aj keď to tak teraz možno nevyzerá, v živote budete naozaj mimoriadne úspešní.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Uvedomujete si, čo v živote musíte zmeniť

Dokážete rozoznať dobré od zlého. Viete, kedy sa v živote nachádzate v bode, keď jednoducho potrebujete niečo zmeniť. A čo je ešte lepšie, viete aj čo. Viete, na čom musíte zapracovať aby ste žili život, ktorý ste vždy chceli.

#2 Viete, čo chcete, aj keď neviete, ako to dosiahnuť (zatiaľ)

Nejde tu o „ako“, ide o „čo“. Jednoducho povedané, máte v tom jasno. Máte jasné ciele, túžby a vízie. Síce (zatiaľ) ešte neviete, ako sa tam dostanete, ale viete, kam mierite a preto vás nedokáže naozaj nič zastaviť.

#3 Každý deň robíte niečo pre dosiahnutie svojho cieľa

Každý deň sa pohnete vpred o malý kúsok. O malý krôčik. Znova, máte jasnú predstavu v hlave a preto nezáleží na tom, ako rýchlo k nej smerujete, pokiaľ sa hýbete.

#4 Nezabúdate, kto ste

unsplash.com

Nenecháte sa zmiasť všetkým tým leskom a trblietkami. Aj keď niekedy lietate v oblakoch, vždy sa viete bezpečne vrátiť naspäť na Zem. Viete, kto ste, viete akí ste a nikdy nenecháte nikoho, aby vás pretvoril.

#5 Najmenej hovoríte o práci, ktorú najviac milujete

Všimli ste si, že ľudia, ktorí sú v nejakej oblasti veľmi úspešní, o tom takmer nikdy nehovoria? Ani nemusia. Nepotrebujú uznanie a chvály od ostatných. Už iba to, že robia, čo milujú, je pre nich najväčšou odmenou.

#6 Ste vysoko senzitívni

Príliš veľa premýšľate. Máte veľa starostí. Máte veľa pochybností. Veľakrát si myslíte, že to, čo robíte, je „až príliš“. Že by ste to mali zjednodušiť. Že by ste nemali tak vynikať z radu. Nebojte sa, to z vás hovorí len temná stránka kreativity.

#7 Dokážete pracovať, ale aj oddychovať

Viete, že potrebujete aj oddych. Potrebujete zregenerovať, zrelaxovať a nabrať nové sily. Pretože viete, že ak ste unavení a vyčerpaní, ste zároveň aj demotivovaní a taký prístup vás k splneným snom rozhodne neprivedie. Preto nemáte problém urobiť si menšiu pauzu či prestávku, ukradnúť si moment iba pre seba a vydýchnuť.

#8 Ste pripravení prinášať obete

Viete, že všetko niečo stojí. Uvedomujete si, že pre dosiahnutie vašich vízii sa budete musieť niektorých vecí vo vašom živote vzdať. A ste na to pripravení.

#9 Odhodlanosť vám prúdi v žilách

unsplash.com

Odhodlanosť a motivácia sú vaším palivom, ktoré vám prúdi v žilách. Je veľmi veľa ľudí, ktorí vás chcú vidieť padnúť. Ale už len kvôli nim, a hlavne kvôli sebe ste odhodlaní nikdy sa nevzdať.

#10 Pohodlie je pre vás neznáme slovo

Viete, že ak chcete niečo dosiahnuť, musíte vystúpiť zo svojej komfortnej zóny. Musíte robiť niečo navyše. Musíte robiť veci, ktorých sa najviac bojíte.

#11 Niekedy pochybujete o budúcnosti

Z času na čas na vás príde chvíľa, kedy sa nad sebou zamýšľate a začínate pochybovať. Pochybujete, či to, čo chcete, naozaj dosiahnete, či sa vám oplatí o to bojovať, či to má význam. Ale zároveň viete, že má. Že to má význam.

#12 Pracujete, kým iný spia

Vstávate predtým, než sa celý svet zobúdza a chodíte spať, keď už celý svet spí. Robíte extra prácu a robíte ju v čase, kým sa ostatní zabávajú alebo kým robia iné – možno (pre nich) príjemnejšie činnosti. Ale vy viete, že to, čo robíte má zmysel a raz sa to ukáže.

Pozri aj: 10 krutých právd o úspechu, ktoré nikto nechce počuť. Zabudnite na to, že to bude jednoduché

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov