Foto: Unsplash/Christiana Rivers

Je vaša polovička aj vašou spriaznenou dušou?

Za spriaznenú dušu môžete považovať napríklad dobrého priateľa alebo partnera. Definícia tohto pojmu je rôzna. Všetky z týchto definícií však majú jedno spoločné: ide o osobu, o ktorú nechcete nikdy prísť. Spriaznené duše si však často mýlite s osobami, ktoré milujete.

Článok pokračuje pod videom ↓

Nie každý, koho milujete, sa musí okamžite stať vašou spriaznenou dušou. Portál Thought Catalog zostavil zoznam 8 znamení, ktoré vám potvrdia, že svoju spriaznenú dušu máte po svojom boku.

#1 Rozišli ste sa

Hovorí sa, že občas stretneme správnu osobu v zlom čase. Takto to býva aj v prípade spriaznenej duše. Hoci sa po krátkom čase vaše cesty rozdelia, nezúfajte. Raz sa dajú opäť dokopy. Stretnutie je často príliš intenzívne na to, aby sa okamžite vstrebalo. Rozchod je teda úplne v poriadku, pretože nie každý rozchod znamená definitívny koniec.

Foto: Unsplash/Pierre Bamin

#2 Zmenili ste sa k lepšiemu

Ľudia, ktorými sme ovplyvnení najviac, nás dokážu zmeniť už len svojou prítomnosťou. Zmena nie je vždy zlou vecou a zvyčajne sa to vo vzťahoch stáva.

#3 Považujete ich za svoju rodinu

Spriaznené duše sú ľudia, ktorým zavoláte, ak sa vám podarí niečo skvelé, alebo ak ste v zlej situácii. Za bežných okolností takto voláte svojim rodičom alebo súrodencom, no ak automaticky vytočíte číslo svojho partnera, našli ste svoju spriaznenú dušu.

Foto: Unsplash/Beci Harmony

#4 Je medzi vami intenzívna chémia

Ide o takú chémiu, akú ste nezažili pri nikom inom. Túžite len po spoločnosti danej osoby a nič iné nepotrebujete.

#5 Sú vaším domovom

Domov nemusí byť budova so 4 stenami. Pokojne to môže byť miesto alebo aj osoba.

#6 Mysleli ste si, že oni vašou spriaznenou dušou nikdy nebudú

Existuje obrovský tlak, ktorý vám bráni uvedomiť si, že niečo má trvať už navždy. Zároveň je ťažké pripustiť si to. Možno v tejto chvíli o niekom pochybujete a hovoríte si, že nie je možné, aby bol vašou spriaznenou dušou. Po nejakom čase si však pravdepodobne uvedomíte, že to vašou spriaznenou dušou skutočne je.

Foto: Unsplash/Christian Lue

#7 Pozná vaše najhoršie ja

Každý z nás má svoju temnú stránku, ktorú pozná úplné minimum ľudí. Bojíme sa ju ukázať, pretože sa bojíme, že svedok sa veľmi rýchlo vyparí z nášho života. Pri spriaznenej duši to však nehrozí. Táto osoba bude pri vás stáť v dobrom aj v zlom.

#8 Vaše cesty sa opäť spojili

Je pravdepodobné, že s vašou spriaznenou dušou sa poznáte od detstva. Ako to však býva, tieto cesty sa často rozdelia. Osud je ale veľmi zaujímavou vecou a vaše opätovné stretnutie možno naplánuje. Hoci to môže trvať niekoľko rokov, bude to stáť za to.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov