Foto: Unsplash/Chang Duong

Máte takýchto priateľov?

Mať v dnešnej dobe priateľov je občas skutočne náročné. Mať takých priateľov, ktorí nám stále pomôžu, rešpektujú nás a na nič sa pred nami nehrajú, je ešte náročnejšie. Priatelia sú vzácny dar, ktorý keď máme, musíme sa oňho starať.

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Thought Catalog zostavil zoznam 10 typov priateľov, ktorých by mala mať vo svojom okolí každá žena.

#1 Kamarátka z detstva

Je to vaša osoba, vaša najlepšia priateľka a vaša sestra. Poznáte sa odvtedy, čo ste mali obidve 10 rokov (možno aj menej) a vie o vás veci, o ktorých iní ani len netušia. Je to ona, ktorá si s vami prešla prvými láskami a rozchodmi. Je to sestra vašej duše.

Foto: Unsplash/Brent Ninaber

#2 Tá bláznivá kamarátka

Ona je tá, ktorá vás tlačí k tomu, aby ste robili neobvyklé veci a porušovali pravidlá. Ona je tá, za ktorou idete, ak sa neviete rozhodnúť, či máte niečo urobiť, pretože viete, že ona jediná vám povie, že to nie je somarina. Je to tá, s ktorou sa vždy bavíte bez ohľadu na to, čo sa deje vo vašom živote.

#3 Tá, ktorá sa správa ako matka

Je to tá, ktorá sa stará o vás a všetkých jej ďalších priateľov. Dbá na to, aby mala v kabelke všetko, na čo si spomeniete. Je veľmi obľúbená u rodičov, pretože je známa tým, že vám zabráni v robení sprostostí.

#4 Tá, ktorá je čestná

Ide o osobu, ktorá vám povie veci také, aké sú. Nemá potrebu ich obaľovať do cukrového obalu. Práve ona vám povie, že chlap, ktorý sa vám páči, je pre vás zlý. V podstate je vašou kontrolou reality.

Foto: Unsplash/Priscilla Du Preez

#5 Expertka na randenie

Randila s celým vesmírom a je zdrojom všetkých vašich tipov a trikov na zoznámenie. Chodila s najrôznejšími chlapmi a vie, ako spoznať klamára, podvodníka, hráča alebo strážcu. Je to vaša ideálna krídlová žena.

#6 Informovaná

Je to tá, ktorá vie, ako uskutočniť plány. Ide jej to v práci, ide jej to v posilňovni, ide jej to jednoducho všade. Neustále cestuje a stretáva sa s prominentnými ľuďmi. Rozhodne je to ona, komu idete rozprávať o svojich snoch, pretože vás spojí so všetkými správnymi ľuďmi.

#7 Tá vtipná

Je tiež sarkastická, ktorá si bude robiť srandu z vášho priateľa, z vášho oblečenia, z nového priateľa, z vášho auta a zo všetkého, z čoho má chuť sa vysmievať. Ak sa s ňou stretávate, zábava je zaručená.

#8 Obľúbená kolegyňa

Chodievate spolu na obed, počas práce spolu chatujete a ohovárate šéfa. Pri týchto ľuďoch máte istotu, že ostanú vašimi priateľmi aj v prípade, že zmeníte zamestnanie.

Foto: Unsplash/Mimi Thian

#9 Stratené dvojča

Ide o osobu, s ktorou ste sa zoznámili len nedávno, no ihneď ste zistili, že to je vaša krvná skupina. Je to taká, o ktorej máte pocit, že ju poznáte od narodenia, a môžete si ľahko porozumieť, pretože vy dve ste v podstate jedna osoba.

#10  Priateľ

Je to váš najlepší kamarát, ktorý sa vás rozhodol bezpodmienečne prijať a milovať. Je vašou osobou, keď máte problémy, keď sa chcete dobre baviť, keď potrebujete radu od chlapa, alebo keď jednoducho nemôžete vydržať celú dievčenskú drámu. Vo vašom živote hrá veľmi dôležitú úlohu.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov