Mužom vstup zakázaný. Aspoň na chvíľku.

Máte naplnený vzťah? V tom prípade vám blahoželáme. No i v tom najlepšom vzťahu vám určite príde vhod, keď si vyhradíte nejaký čas samy pre seba. Toto je jediná vec, ktorú by si však osamote mala vychutnať každá žena. (Dokonca) aj tá zadaná.

Článok pokračuje pod videom ↓

Vo vzťahu sa musíme prispôsobovať. Či už v menšej alebo vo väčšej miere, avšak ani jeden vzťah sa úplne nezaobíde bez kompromisov. Viete si však predstaviť, že si vyjdete sama do reštaurácie či obľúbeného podniku a objednáte si presne to, na čo máte chuť? Má to jednu obrovskú výhodu. V tej chvíli sa naozaj nemusíte nikomu prispôsobovať. Aby ste si túto chvíľu pre seba dokonale užili, prinášame vám niekoľko typov:

#1 Zoberte si so sebou knihu

Photo by Lonely Planet on Unsplash

Sadnite si za stôl a dovoľte si úplne sa ponoriť do sveta hlavného hrdinu knihy, ktorú ste si zobrali so sebou. Máte na to čas. Nikto od vás nič nebude chcieť, nemusíte nikomu na nič odpovedať. Len tak ste. A naplno si vychutnávate daný okamih.

#2 Objednajte si to, na čo máte chuť

I keď by to malo byť niečo vyslovene nezdravé. Dajte si to. Takéto chvíle sú predovšetkým o tom, čo chcete vy a nie okolie. Nezabudnite si však vychutnávať každé sústo. Ak máte zhrešiť, tak nech to stojí za to.

#3 Vychutnajte si kávu či obľúbený drink

Photo by Fabian Blank on Unsplash

Aj pri výbere nápoja platí to isté. Máte chuť na kávu, hoci ste ich už doma vypili tri? Nevadí. Tá štvrtá vás určite nezabije. Dôležité je opäť len to jedno. Vedieť si to naplno vychutnať.

#4 Porozprávajte sa s čašníkom

V tejto chvíli si môžete dovoliť malý flirt. Poprajte čašníkovi dobrý deň. Usmejte sa naňho, pekne od srdca. Máte chvíľku pre seba. Môžu to byť (ne)všedné okamihy šťastia a radosti, ktoré môžeme preniesť aj na ostatných.

#5 Neseďte pri bare

Photo by Crew on Unsplash

Ak si vyberiete miesto pri bare, určite sa nevyhnete pokusom o zoznámenie od osôb, o ktoré pravdepodobne nebudete mať záujem. Vy ste sem však neprišli nikoho baliť. Prišli ste si vychutnať čas vyhradený len pre vás. Preto si radšej sadnite za prázdny stôl.

Prajeme vám, aby ste si vašu chvíľku patrične vychutnali.

Pozri aj: Rebelujúce dievčatá sú tie najlepšie. Toto je 8 znamení, že jedným z nich ste aj vy

popsugar
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov