Nastal čas stať sa zlým dievčaťom.

Byť “zlým dievčaťom” možno nie je niečo, za čo na vás budú hrdí vaši rodičia, avšak čo sa týka partnerských vzťahov či pracovnej oblasti, s povahou “zlého dievčaťa”, ktorému nie je rebélia cudzia, získate absolútne čokoľvek. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Rebelujúce dievčatá sú totižto tak trochu nebezpečné, no zároveň aj mimoriadne sebavedomé a spontnánne. Sú stelesnením dokonalej kombinácie dobrého vzhľadu a inteligencie, čo samozrejme ocení predvošetkým opačné pohlavie. Dámy, aj pre tieto dôvody nastal čas poodhaliť svoju temnejšiu stránku.

Toto je 8 znamení, ktorými sa vyznačujú rebelujúce dievčatá.

#1 Sú nezávislé

Zlé dievčatá sú úplne samostatné a nezávislé. Spoliehajú sa len samy na seba a ak ich chce nejaký muž zaujať, musí sa naozaj snažiť. Na nikoho nie sú odkázané a ak sa rozhodnú pre partnerský život, je to preto, že nejakého muža chcú, nie potrebujú.

#2 Sú sebavedomé

Vedia, že zdravé sebavedomie je sexy, a že bez neho to ďaleko nedotiahnu. Poznajú svoju hodnotu a neboja sa to dať najavo. Nie je to namyslenosť či prehnaná hrdosť, je to len spokojnosť s tým, kým sa stali.

Photo by Joshua Rawson Harris on Unsplash

#3 Sú vášnivé

A to vo všetkom – ich milostný život nevynímajúc. Vedia, že bez ohľadu na to, či si to niekto prizná alebo nie, každý človek má nejaké “deviantné” sexuálne fantázie. Zlé dievčatá to veľmi dobre vedia a pred svojím partnerom sa neboja poodhaliť ani tie najukrytejšie stránky ich osobnosti. Inak povedané, v posteli sú jednoducho bohyňami, po ktorých túži každý muž.

#4 Majú otvorenú myseľ

S rutinou a stereotypom nemajú problém, no ak sa v akejkoľvek oblasti ich života (či už vo vzťahu alebo v práci) stáva skôr príťažou, nemajú problém ani so skúšaním nových vecí či s prispôsobením sa zmene. Aj o tom je predsa život.

#5 Sú spontánne

Zmena plánov na poslednú chvíľu? Žiaden problém. Pokiaľ je to prísľubom nových dobrodružstiev a nezabudnuteľných zážitkov, tieto dievčatá do toho určite pôjdu.

#6 Sú sexy

A veľmi dobre to vedia. Príťažlivosť však vychádza už akosi z ich vnútra, nie je to niečo, o čo by sa silene snažili. Sú to jednoducho ženy, ktoré sú aj v roztrhaných rifliach a Conversoch viac sexy, než väčšina žien v minišatoch a lodičkách.

unsplash.com

#7 Rady flirtujú

Obdiv mužov si jednoducho vedia vychutnať. V žiadnom prípade však nie sú ľahkou korisťou, ktorú môže mať každý, práve naopak, sú mimoriadne vyberavé a zaujať ich je naozaj ťažké. Flirtovanie je jednoducho len istý spôsob komunikácie, ktorý používajú pri mužoch rady a často.

#8 Sú dominantné

Problémom mnohých žien je, že sú submisívne – či už na pracovisku alebo doma. To však rozhodne nie je prípadom rebelujúcich dievčat. Každý okamžite pocíti, že pánom situácie sú ony. Nie každému sa to samozrejme páči, avšak nikoho nenútia ostať.

Pozri aj: Dobré dievčatá sa dostanú do neba, zlé všade. Toto je 6 dôvodov, prečo majú “zlé dievčatá” jednoducho lepší život

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov