Nekonvenčná, slobodná a autentická. Taká je skutočná rebelka.

Rebelkou nemusí byť len žena, ktorá svoj vonkajší imidž zmení na nepoznanie. Skutočné rebelanstvo je skôr zmes vnútorných čŕt a kvalít, ktoré má vo svojom vnútri ukryté každý z nás. Avšak pravá rebelka, na rozdiel od ostatných žien, má dosť odvahy na to, aby toto skutočné ja ukázala aj pred celým svetom. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Toto sú jedinečné znaky ženy, ktorá je skutočnou rebelkou.

#1 Odmieta byť tým, čo od nej očakáva okolie. Táto žena si ide svoje, kašle na klišé a konvencie. Riadi sa vnútorným pocitom, ktorý ju nikdy nesklame.

Photo by Med Badr Chemmaoui on Unsplash

#2 Vyslovene neznáša, keď sa ju niekto snaží zaškatuľkovať. Vie, že človek je príliš komplikovaný na to, aby sa dal zaradiť len do jedného šuplíka.


#3 Absolútne sa akceptuje. Je si vedomá toho, že prijatie samej seba je to najdôležitejšie pre nájdenie vnútornej harmónie.


#4 Vždy je okolo nej rušno. Svoje názory sa nebojí dať najavo nahlas a bez ostychu.

Photo by Clarke Sanders on Unsplash

#5 Starnutie neberie ako katastrofu, ale ako výzvu, ktorá jej môže do života priniesť množstvo skvelých zážitkov. Rebelka nestarne. Skutočná rebelka sa stáva skúsenejšou a zrelejšou.


#6 Nikdy si nevyčíta, že je to, na čo má chuť. Tento jej životný postoj taktiež pramení z umenia sebaprijatia.


#7 Rebelka dokáže akceptovať voľbu druhých. Riadi sa heslom „Ži a nechaj žiť.“ Vie, že voľba druhého človeka je posvätná.

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

#8 Oblečie si to, na čo má chuť. Nenechá sa pri svojom výbere ovplyvniť. Preto má svoj štýl, ktorý jej druhí neraz závidia.


#9 Nebojí sa žiť svoj život naplno. Nikdy sa neuspokojí so šedým priemerom.


#10 Žena, ktorá má v sebe dušu rebelky, sa nikdy nehrá na obeť. Vie, že len na nej leží zodpovednosť za prežitý život. Preto sa ho nebojí vziať do vlastných rúk.


#11 Keď je to potrebné, nebojí sa prejaviť porozumenie a ľudskosť. Chápe, že láska je liekom na všetko.

Photo by freestocks.org on Unsplash

#12 Nebojí sa požiadať o pomoc. Rebelka vie, že hrať sa na superhrdinu, nemá zmysel. Keď to naozaj potrebuje, vie sa obrátiť na druhých.


#13 Nesnaží sa súťažiť s ostatnými ženami. Chápe nezmyselnosť tejto rivality, ktorá nevedenie k ničomu dobrému. Každá žena je jedinečná. Preto vzájomná konkurencia skutočne nemá zmysel.


#14 V prvom rade si dáva do poriadku svoj vlastný život. Nikdy nedáva nevyžiadané rady. Tuší, že druhého človeka absolútne znechutia.

Photo by Yanapi Senaud on Unsplash

#15 Mať absolútne perfektný a dokonalý život? To nie je cieľom rebelky. Vie, že chyby patria k životu. Sú to skúsenosti, ktoré nás posúvajú dopredu.


#16 Občas sa cíti neistá, občas plače a nie vždy má chuť upratovať. Napriek tomu si udržiava v živote zdravý nadhľad. A to je to, čo by sme sa mali všetci naučiť od ženy, ktorá je skutočnou rebelkou.

Pozri aj: Dobré dievčatá sa dostanú do neba, zlé všade. Toto je 6 dôvodov, prečo majú “zlé dievčatá” jednoducho lepší život

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov