V každom z nás sú dve bytosti. Dr. Jekyll a Mr. Hide. Pomocou dnešného testu môžete odhaliť temnú bytosť. Veď nie nenadarmo sa vraví, že stojí za to poznať svojho nepriateľa!

Môžete sa tomu brániť. Môžete to popierať. Avšak to, že sa aj vo vás skrýva temnejšie ja, je neodškriepiteľný fakt. Rozhodne sa však oplatí spoznať aj túto temnú časť. Ak ju poodhalíme, skôr tak dokážeme voči nej bojovať. Trúfate si na to?

Článok pokračuje pod videom ↓

Vyberte si z nasledujúcich obrázkov ten, ktorý vás odpudzuje najviac. Potom si prečítajte výsledok:

#1 Auto

pikabu

#2 Mačiatko

View post on imgur.com

#3 Fanúšikovia

MFW I am reflecting on my life choices.

#4 Z jasného neba?

Person who’s PC was crushed by a boulder had her K70 survive. We’re sending aid to show our support!

#5 Nepríjemné prekvapenie

The look of defeat!

Ak ste si vybrali ten pre vás najnepríjemnejší obrázok, pozrime sa na výsledky:

#1 Auto: Vaším najväčším neduhom je závisť. Často vás ničí. Závidíte ľuďom a trápi vás to. Tento neduh je však oveľa častejší, než by ste si mysleli. Ale aj on sa dá využiť pozitívnym spôsobom. Môže byť motor, ktorý vás bude hnať dopredu!


#2 Mačiatko:  Nechcete si priznať, že ste v skutočnosti veľmi zraniteľní a citliví a preto sa radšej hráte na poriadneho „tvrďasa“. Bojíte sa, že vám ostatní môžu ublížiť, preto radšej robíte preventívne opatrenia. Ak sa však naučíte zdieľať svoje pocity s okolím, uľaví sa vám.


#3 Fanúšikovia: Neviete povedať nie. Robí vám to značné ťažkosti. Súhlasíte, že niekomu pomôžete, no v skutočnosti sa hneváte na seba, že mu neviete povedať nie. Súvisí to s tým, že vám až priveľmi záleží na tom, čo si o vás myslia ostatní. Ale viete čo? Vykašlite sa na ostatných…


#4 Z jasného neba: Vaším najväčším problémom je nezodpovednosť. Určite ste presvedčení o tom, že za vaše problémy môžu ostatní. Vy ste vždy vo všetkom nevinne. No ak dokáže zobrať zodpovednosť za svoje činy a rozhodnutia do vlastných rúk, pomôže vám to prevziať kontrolu nad celým životom. A to je veľká výhoda.


#5 Nepríjemné prekvapenie: Váš vnútorný démon sa volá perfekcionizmus. Celý váš život riadi snaha o dokonalosť. Každú chybu beriete ako hotovú katastrofu. Ale verte, že každý omyl nás niekam posunie. Nikto z nás nie je predsa dokonalý. A to je fajn.

Pozri aj: TEST: Tento test pozostávajúci len z 2 otázok vám odhalí, aký je váš intelekt

brigthside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov