foto: Pixabay

Veľký piatok je tu a spolu s ním aj veľké očakávania zliav na letenky či pobyty.

Práve preto sme sa dnes pozreli, čo dnes rôzne letecké spoločnosti, či portáli pre nás ponúkajú a pripravili sme si pre vás tento prehľad.

Článok pokračuje pod videom ↓

Black Friday letenky

Ryanair

foto: commons.wikimedia.org (Wo st 01)

Aj keď Ryanair začal s akciami už zo začiatku tohto týždňa s masívnymi výpredajmi leteniek, dnes má len jednu zaujímavú ponuku a to letenky do srbského mesta Niš za 2,92€, iné ponuky nás mierne sklamali. Možno aj preto, že práve dnes to malo všetko vyvrcholiť.

eSky

Foto: eSky

Portál eSky, ktorý ponúka letenky do celého sveta, má dnes o čosi lákavejšiu ponuku. A to 40% zľavu na vybrané letenky do celého sveta a navyše 7 € zľavu na letenky pre každého. Zľavu na letenky si môžete uplatniť tu.

Pelikán

foto: Unsplash

Pelikán taktiež ponúka letenky za pár eur a napríklad do takého Madridu môžete poletieť už od 6€. Na Pelikáne by ste však mali skôr využiť akciové pobyty, kde si môžete kúpiť za naozaj smiešne ceny balík, v ktorom máte okrem leteniek rovno aj hotel, raňajky či niekedy aj transfer z letiska a na letisko. Takto si môžete kúpiť napríklad výlet do Ríma (v cene sú letenky, ubytovanie a raňajky) za smiešnych 137 €. Všetky pobyty nájdete tu.

  • Našli ste lepšie akcie? Napíšte nám ich do komentárov.
Lacné letenky a akciové letenky do celého sveta. Novinky o letoch a letenkách a akciách s ktorými budete vždy v obraze
Uložiť článok

Viac článkov