Ako sa správajú neodolateľné ženy?

Niektoré ženy sa už jednoducho narodili ako bohyne. Nie pre svoju krásu či dokonalé vlasy, ale pre svoj charakter. Sú neodolateľné a muži sa ich nevedia nabažiť. Všetky tie pozitívne vibrácie vychádzajú z ich vnútra, sú inteligentné, sebavedomé, majú to v hlave usporiadané. Niet divu, že práve po takých muži túžia. Patríte medzi ne aj vy?

Článok pokračuje pod videom ↓

Neodolateľné ženy s vysokou hodnotou nemajú hlavu v oblakoch

Neodolateľné ženy nemajú hlavu v oblakoch a netrávia každú minútu svojho života snívaním o rozprávkovej budúcnosti s daným mužom. Neodolateľné ženy nemajú všetko naplánované do poslednej bodky. Radšej sa držia nohami pri zemi a sú pripravené riešiť čokoľvek, čo sa bude diať. Tu a teraz. Presne na to upozorňuje aj nasledujúci bod.

Ak chcete byť ženou s vysokou hodnotou, musíte sa naučiť tešiť sa z maličkostí a žiť v prítomnosti

Veľa žien to preháňa s plánovaním a kontrolovaním. Najradšej by chceli ovládať všetko. Ale, nie všetko sa ovládať dá. Namiesto toho, aby ste neustále niečo riešili, dramatizovali, plánovali a vymýšľali, skúste s tým všetkým prestať a užívať si silu prítomného okamihu. Žite pre daný moment, žite naplno a tešte sa z každej, aj z tej najhlúpejšej drobnosti.

unsplash.com

Neodolateľné ženy s vysokou hodnotou predstavujú pre mužov tajomstvo

Neodolateľné ženy sú plne farebných vrstiev a postupne odhaľujú jednu po druhej. Nie všetky naraz. Pretože práve to rúško tajomstva je to, čo robí vzťah zaujímavým. Neodolateľné ženy nedávajú každému chlapovi celé svoje srdce na dlani a nevyložia všetky karty naraz. Vždy majú nejaké to eso v rukáve.

Neodolateľné ženy s vysokou hodnotou nie sú závislé na láske

Nie sú zamilované do predstavy o dokonalej láske, ktorá prežije úplne všetko. Neočakávajú princa na bielom koni. Nepovažujú lásku k nejakému chlapovi za stredobod celého vesmíru, za hlavný zmysel ich existencie. Vedia, že plnohodnotný život sa dá žiť aj bez toho.

Neodolateľné ženy s vysokou hodnotou nemajú Popoluškin syndróm

A rovnako s tým súvisí aj tento bod. Neodolateľné ženy vedia, že v konečnom dôsledku to nie je muž, ktorý im do života prinesie šťastie. Sú to ony samy. To ony samy sú strojkyňami svojho vlastného šťastia.

unsplash.com

Neodolateľné ženy s vysokou hodnotou majú dostatok sebadôvery

Neodolateľné ženy sa poznajú. Vedia, ako zareagujú. Dokážu si kontrolovať svoje emócie. Nesnažia sa nikoho zraziť na kolená alebo obviňovať ostatných. Sú dostatočne inteligentné a sebavedomé, aby vedeli, že každý má svoj osud vo vlastných rukách. Po svete kráčajú so vztýčenou hlavou a širokým úsmevom.

Neodolateľné ženy s vysokou hodnotou nepôsobia lacno

Keď sa nejaký vzťah skončí, nemajú potrebu z toho robiť drámu na celovečerný film. Nebudú sa správať ako zúfalé rozvedené manželky, nebudú sa správať detinsky a už vôbec nie lacno. Jednoducho príjmu to, čo sa deje a pohnú sa v živote ďalej.

Pozri aj: Tieto pocity sme už všetci aspoň raz zažili, no nedokážeme ich vyjadriť slovami. Japonský umelec sa ich preto rozhodol prekresliť do obrázkov

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov