Foto: Unsplash/Josh Rangel

Jún začne kriticky, no napokon sa všetko vyjasní.

Počas vášho mesačného horoskopu lásky bude tento mesiac platiť jedná vec: Láska je vo vzduchu. Áno, znie to romanticky a ako klišé, no je to to, čo všetci hľadáme. Každý z nás túži po tom, aby si našiel svoju polovičku, s ktorou bude zdieľať tie najkrajšie chvíle.

Článok pokračuje pod videom ↓

Aký bude váš jún? Portál Your Tango vytvoril spoločný júnový horoskop pre každé znamenie, tak sa na to poďme spolu pozrieť.

Dôležité dátumy pre mesiac jún

Počas prvého júnového týždňa bude Venuša vstupovať do znamenia Rak. Akonáhle sa planéta kompletne presunie do tohto vodného znamenia, naše milostné životy sa stanú akýmisi domáckejšími. V tomto období sa vzťahy zvyknú komplikovať. Spôsobené to je tým, že si ich viac pripúšťame k telu. Krátkodobé vzťahy budú v tomto čase nahradzované dlhodobými, no všetci budeme inklinovať k vážnym výmenám názorov.

8.-15. jún

Druhý júnový týždeň bude trochu hektický, pretože v úvode týždňa sa môžete stretnúť s úvahami, či vo vzťahu pokračovať, alebo ho ukončiť. Aj počas tohto týždňa sa stretnete s neočakávanými udalosťami, no všetko čo sa stane, bude spojené s vašim ďalším rastom. Počas tohto týždňa bude do Leva vstupovať planéta Mars a to znamená, že na vás bude vplývať istý tlak, ktorý vás bude nútiť vnímať svoje emócie o niečo viac. V hre bude aj srdce, čiže všetky vaše rozhodnutia pôjdu od neho.

16.-22. jún

Počas tohto týždňa bude dominovať Jupiter v Rybách. Mali by ste sa teda zamyslieť nad blokmi, ktoré vám vážia v realizácii vašich snov. Sústrediť by ste sa však mali na bloky týkajúce sa vášho milostného života. Sú to bloky vonkajšie alebo vnútorné? Ak sa vám podarí zbaviť sa týchto blokov, vesmír vám bude naklonený. V prípade, že ste vo vzťahu, budete cítiť, že so svojou polovičkou chcete tráviť viac času. Počas tretieho júnového týždňa sa začnete viac zameriavať na osoby, s ktorými chcete tráviť život, nie len noc. Vďaka tomuto pozitívnemu obdobiu sa budete cítiť omnoho jasnejšie a stabilnejšie.

23.-30. jún

Tento týždeň by mal slúžiť na zorientovanie sa a uistenie sa, že všetky nové začiatky, ktoré ste vytvorili, sú správne. Taktiež by ste sa mali uistiť v tom, že napredujete a nestojíte na jednom mieste. Počas tohto týždňa uvidíte veci také, aké v skutočnosti sú a nie také, ako by sme si priali. V týchto dňoch sa budeme pripájať k planéte Mars a to znamená, že budete mať pocit, že musíte nasledovať svoje srdce.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov