Photo by BARBARA RIBEIRO from Pexels

Niektoré rozchody sú naozaj ťažké.

Ak ste si nejakým náročným museli prejsť aj vy, určite ste zažili pocit, kedy ste si mysleli, že sa z toho nedostanete snáď nikdy. Práve o tom napísal aj portál Thought Catalog. Pravda je totiž taká, že jedného dňa sa zobudíte, a…

Článok pokračuje pod videom ↓

Jedného dňa sa zobudíte a rozhodnete sa, že sa chcete opäť zhlboka nadýchnuť, ako kedysi. Keď ste sa dokázali zo života radovať, a keď vás nič neťažilo

Jedného dňa sa zobudíte a uvedomíte si, koľko nocí ste prebdeli, pretože ste sa obviňovali z toho, čo sa stalo a premýšľali ste nad tým, čo všetko ste mohli spraviť inak. Aj keď v skutočnosti by nepomohlo nič. 

Jedného dňa sa zobudíte a uvedomíte si, že nikdy ste nechceli priveľa. To, že vám to niekto nedokázal dať neznamená, že vaše požiadavky boli neprimerané. A vy to konečne vidíte.

Jedného dňa sa zobudíte a uvedomíte si, koľkokrát ste sa ospravedlňovali aj za niečo, čo ste vlastne nespravili – len preto, aby ste vyhoveli predstavám a očakávaniam niekoho iného. 

Photo by Ali Pazani from Pexels

Jedného dňa sa zobudíte a uvedomíte si, že ste odovzdali celé svoje srdce niekomu, kto vám dal len časť z toho svojho. 

Jedného dňa sa zobudíte a uvedomíte si, že hoci niekoho stále môžete milovať, pretože vďaka nemu vyšli na povrch vaše najlepšie a najskrytejšie vlastnosti, niekedy je jednoducho lepšie prestať bojovať. Pretože sú boje, ktorými nezískate nič – práve naopak. Len stratíte. 

Jedného dňa sa zobudíte a uvedomíte si, že máte dosť zovretého žalúdku a pocitu úzkosti, s ktorými ste vstávali každý jeden deň. 

Jedného dňa sa zobudíte a uvedomíte si, že nastal čas, aby ste všetku lásku, ktorú v sebe nosíte, venovali SEBE. 

Jedného dňa sa zobudíte a uvedomíte si, že je to za vami. Že ste znovu slobodným človekom. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov