Foto: Pexels

Rozchody sú zložité a často bolestivé.

Niekedy si myslíme, že sme sa úplne dostali cez svojho bývalého partnera, ale potom náhle zistíme, že to nie je celkom pravda. Ako môžeme vedieť, či náš ex len predstiera, že sa cez nás už dostal?

Článok pokračuje pod videom ↓

Tu je 7 znamení, ktoré by vám mohli pomôcť pochopiť skutočnú situáciu.

1. Stále vás sleduje na sociálnych sieťach

Ak ste si všimli, že váš ex stále sleduje vaše príspevky na sociálnych sieťach, alebo reaguje na vaše fotografie a statusy, je to jedno zo znamení, že sa cez vás ešte úplne nedostal. Toto správanie naznačuje, že mu naďalej záleží na tom, čo robíte a ako sa máte.

2. Neustále hovorí o spoločných spomienkach

Ak váš ex často spomína na spoločné časy a pripomína si pekné chvíle strávené spolu, môže to byť dôkaz toho, že ešte stále cíti určitú nostalgiu a túžbu vrátiť sa k týmto spomienkam.

3. Snaží sa vo vás vyvolať žiarlivosť

Jedným zo spôsobov, ako môže váš ex predstierať, že sa cez vás dostal, je pokúsiť sa vzbudiť vo vás žiarlivosť. Môže začať chodiť s niekým novým, alebo zdieľať príspevky o svojich úspechoch a dobrodružstvách na sociálnych sieťach. V skutočnosti to môže byť spôsob, ako získať vašu pozornosť a overiť si, či naňho stále myslíte.

Foto: Pexels

4. Nevracia vám vaše veci

Ak váš ex ešte stále drží nejaké vaše osobné veci a neukazuje záujem o ich vrátenie, môže to byť znakom toho, že nechce úplne ukončiť kapitolu vo svojom živote spojenú s vami.

5. Nadväzuje kontakt s vašimi priateľmi alebo rodinou

Keď sa váš ex pokúsi udržiavať kontakt s ľuďmi blízkymi vám, môže to naznačovať, že stále má pocit potreby byť súčasťou vášho života — aspoň nepriamo.

6. Zdôrazňuje, aký skvelý je jeho život bez vás

Ak váš ex často zdôrazňuje, aký úžasný je jeho život po rozchode, môže to byť spôsob, ako sa presvedčiť (a vás) o tom, že je šťastný bez vás. Avšak pod povrchom môže mať stále nevyriešené pocity a túžby.

7. Porovnáva svojich nových partnerov s vami

Keď váš ex porovnáva svojich nových partnerov s vami (či už pozitívne alebo negatívne), zrejme ste ešte stále v jeho mysli a má pocit potreby porovnať svoje vzťahy.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov