Foto: Unsplash/Priscilla Du Preez

Splniť si svoje sny nebolo nikdy jednoduchšie.

Niektorí ľudia dokážu dosiahnuť to, čo chcú, veľmi jednoducho. Majú šťastnú rodinu, krásny domy, skvelú prácu, dobrých priateľov a pravidelne cestujú. Chcete mať aj vy šťastný život? Uvedomte si, že každý je strojcom svojho šťastia a inak to nie je ani vo vašom prípade.

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Your Tango zostavil zoznam 7 vecí, ktoré vám zabezpečia životné šťastie a radosť. Poďme sa spolu na nich pozrieť.

Vizualizujte si svoj konečný cieľ

Dostať to, čo chcete, si vyžaduje jasne definovať a predstaviť si, čo chcete. Od zachytenia posledného parkovacieho miesta po pristátie vo vysnívanej práci môže vizualizácia zmeniť. Vedeli ste, že váš mozog nepozná rozdiel medzi realitou a vašimi víziami? Mentálna prax robí majstra! Zatvorte oči a uvidíte každý krok k svojim túžbam v úplných detailoch.

Foto: Brittani Burns

Vibrácie

Aj keď si myslíte, že zákon príťažlivosti je „woo-woo“, všeobecne sa uznáva, že pozitívne myslenie vedie k pozitívnym výsledkom. V opačnom poradí môže zlá nálada viesť k zostupnej špirále nešťastných udalostí. Vyčítajte to negatívnej energii! Ak chcete zvrátiť svoju situáciu, musíte byť magnetom pre pozitívne sily.

Socializujte sa

Príležitosť nezaklope len na vaše dvere; treba tam dostať pozvánku. Šťastní ľudia majú viac vyhliadok. Je to jednoducho o matematike. Musíte sa ukázať na večierku. Ak chcete získať to, čo chcete, musíte ľuďom dokázať, že ste toho hodní a schopní to uniesť. To často znamená hovoriť s ľuďmi, nech ste kdekoľvek, vrátane nadviazania rozhovoru v rannom vlaku a autentického vytvárania sietí. Vzťahy však môžete budovať aj prostredníctvom sociálnych sietí.

Foto: Unsplash/Ben Duchac

Využite svoju intuíciu

Šťastní ľudia stavujú na svoju intuíciu a rýchlo sa tak dokážu chopiť príležitostí, ktoré im prídu do cesty.

Verte si

Nezľavujte zo svojich schopností a odhodlania. Ste schopný vyriešiť obrovské problémy a prekonávať prekážky – aj tie, ktoré máte na mysli. Často si stojíte v ceste vy sami. Dajte toto všetko bokom a pripomeňte si všetky svoje ciele.

Foto: Unsplash/Kevin Laminto

Riskujte

Šťastní ľudia častokrát riskujú, tak prečo to nerobíte aj vy? Áno, riskovanie so sebou prináša aj zlyhania, no tie sú súčasťou každého z nás. Ak v niečom zlyháte, postavte sa, oprášte sa skúste to znova. Tentokrát určite nezlyháte.

Plánujte, no nechajte niečo aj na vesmír

Možno si myslíte, že príležitosti spadajú do lona iných ľudí. Pravda je, že šťastní ľudia plánujú toľko, koľko dokážu. Vedia, že úspech vyžaduje odhodlanie a tvrdú prácu – rovnako ako dobré načasovanie. Berú na seba zodpovednosť za svoju budúcnosť, zameriavajú sa na cieľ, vytvárajú plány a rozvíjajú návyky, ako ho dosiahnuť. Potom nechajú zasiahnuť osud. Skúste to tak robiť aj vy!

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov