Naozaj to stojí za to, vynaložiť trochu úsilia a dať si svoj život dokopy.

Možno ste sa práve dostali do životnej situácie, kedy sa všetko na vás kopí a váš život pripomína totálny chaos. A čo je ešte horšie, možno o tom ani neviete. Zobrať malé a posledné kúsky seba samého, poskladať ich a dať si život dokopy určite nie je práve jednoduchá vec, no jednoznačne stojí za to. Potom sa všetko zmení. Všetko sa zmení k lepšiemu.

Článok pokračuje pod videom ↓

Čo sa teda stane, keď si konečne dáte svoj život dokopy?

#1 Ráno vstanete z postele plní motivácie

Ráno pre vás zrazu nebude tou najťažšou časťou dňa. Budete sa zobúdzať plní motivácie a energie na ďalší deň. Zrazu sa budete tešiť, čo všetko vám prinesie, pretože viete, že konečne bude mať nejaký zmysel.

#2 Budú sa okolo vás točiť lepšie veci

Budete ako Zem, ktorá bude svojou gravitáciou do života priťahovať len tie dobré veci. Ľudia vám budú dávať komplimenty, všetko, o čom ste kedy snívali, sa zrazu stane a váš život bude plný až príliš skvelých vecí na to, aby to všetko bola len náhoda. A verte, že náhoda to rozhodne nebude. To len vy ste si konečne dali všetko dokopy a dovolili šťastiu osladiť váš život.

#3 Stanete sa viac organizovanými

Uvedomíte si, že plánovanie, zapisovanie a celkovo organizovanie je veľmi dôležité, ak chcete dosiahnuť aspoň niečo. Zrazu budete schopní zamerať sa na priority a vidieť to, na čom skutočne záleží.

unsplash.com

#4 Konečne budete vedieť, čo chcete v živote dosiahnuť

Už sa nebudete len bezcieľne túlať životom. Namiesto toho mu dáte nejaký zmysel, dáte mu jasný smer a nikto vás nebudete vedieť zastaviť. Ak raz svoje oči upriamite na nejaký cieľ, pôjdete si vytrvalo za ním.

#5 Zmení sa aj postoj ľudí, ktorí sa nachádzajú okolo vás

Vaše okolie už nebude plné negatívnych, toxických či nahnevaných ľudí, ktorí neznášajú život, neznášajú svoju prácu a neznášajú jednoducho všetko, čo vidia. Vaše okolie sa naplní ľuďmi ako vy – cieľavedomými, ambicióznymi a pozitívnymi. Ľuďmi, ktorí si už taktiež dali svoj život dokopy a neustále vás posúvajú vpred, aby ste boli lepšou verziou samého seba.

#6 Sebaláska už pre vás nebude problémom

Už nebudete mať myšlienku typu: “Neznášam sa, neznášam svoje telo, neznášam, kto som.” Prídete na to, ako rešpektovať samého seba, ako si dôverovať, ako byť sám k sebe úprimný a ako sa milovať – presne takí, akí ste. Nebudete sa už viac mučiť všetkým zlým, namiesto toho si doprajete iba to dobré. Vaše telo bude ako váš chrám, zvnútra aj zvonku.

#7 Prestanete konať nerozvážne

Áno, v živote určite urobíte mnoho hlúpych rozhodnutí, o tom niet pochýb. No nebudete konať nerozvážne a pojašene. Namiesto toho si veci premyslíte. Pozriete sa na ne z každého aspektu. Budete sa snažiť uskutočniť logické rozhodnutie.

unsplash.com

#8 Budete silnejší

Keď už vo svojom živote budete mať všetko pod kontrolou, aj vy budete zrazu silnejší. Vaša sila bude prameniť z viery a nádeje v lepší život. Už nebudete mať potrebu sa neustále stiahnuť do kúta a ticho sedieť. Práve naopak, budete chcieť, aby o vás ostatní počuli.

#9 Zvýšite svoje štandardy

Konečne si uvedomíte svoju pravú cenu a už nikdy pod ňu neklesnete. Uvedomíte si svoje kvality, svoju hodnotu a tým pádom sa automaticky zvýšia aj vaše štandardy. Už vám nebude stačiť málo, respektíve menej, než si zaslúžite.

#10 Svet sa stane krajším miestom

Možno to znie ako poriadne klišé, ale presne to sa stane. Svet vám už prestane pripadať ako smutné a zlé miesto. Namiesto toho budete nachádzať jeho krásy na každom jednom vašom kroku. Budú vás čakať úžasné dobrodružstvá a je iba na vás, či ste konečne na ne pripravení.

unsplash.com

Pozri aj: 10 krásnych a zároveň bolestivých paradoxov života, na ktoré by sme nemali zabúdať

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov