Typické výhovorky od podvodníkov...

Nevera je vážna vec, ktorú by ste nemali brať na ľahkú váhu. Ak máte čo i len najmenšie podozrenie, že k niečomu takému došlo, mali by ste to riešiť, prípadne sa porozprávať s vaším partnerom. Samozrejme, každý podvodník si nájde kvantum výhovoriek, ktorými sa vás bude snažiť obalamutiť. Tieto sú hádam tie najčastejšie, ktorým by ste rozhodne nemali veriť.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 „Dnes prídem neskoro, mám ešte veľa práce.“

Chápeme, každý pracujúci má niekedy toho toľko, že čas od času jednoducho potrebuje zostať v práci dlhšie. Ale nie takmer každý jeden deň v týždni po celý mesiac. O čo viac, keď to doteraz to nebolo nutné. Veľa práce je proste už stará a obohratá výhovorka.

Array

#2 „Po práci sa ešte zastavím s kolegami na pohárik.“

Okej, aj toto sa môže niekedy stať. Ale opäť, ako často je možné ísť s kolegami po práci na pivo? Ak sa to deje už pričasto, mali by ste si dať pozor, či náhodou tí „kolegovia“ nenosia minisukne a opätky.

#3 „Bol som opitý, ani si nepamätám, čo sa stalo.“

Nevedomosť nikdy nie je výhovorka. Aj keď vás váš partner podviedol v opitom stave, neznamená to, že sa to nestalo. Stalo sa to a už to nič neodčiní. Je to presne, akoby ste na výsluchu povedali: „Prepáčte, pán policajt, že som niekoho zranil, ale nevedel som, že toho chodca nemôžem prejsť,“ a on vám na to odpovie: „V poriadku, pán vodič, nevedeli ste, chápem.“

unsplash.com

#4 „Toto musím vziať, volá/píše mi starý známy.“

„A kto je to?“ „Ále, zlatko, toho určite nepoznáš, je ešte zo základnej školy, konkrétne zo šiestej triedy a potom dlhé roky trávil v Azerbajdžane, teraz prišiel domov, no a neuveríš, zo všetkých si spomenul práve na mňa.“ A vám už zrejme musí byť jasné, na čom ste. Teda, aspoň by malo.

#5 „Neviem, odkiaľ sa tam ten odtlačok rúžu mohol vziať.“

Jasné, veď váš partner išiel len do drogérie, pretože si chcel kúpiť nový rúž z rady Kate Moss a pri tom skúšaní všetkých odtieňov sa mu trochu obtrelo o golier košele. Také veci sa jednoducho stávajú. Žiaden dôvod na paniku, je to úplne normálne.

#6 „Stalo sa to iba raz.“

No a čo, to nič nemení na fakte, že sa to stalo – nezáleží na tom, koľkokrát. A zapamätajte si, ak to niekto urobil raz, s obrovskou pravdepodobnosťou to urobí zase.

#7 „O nič nejde, si len hrozne paranoidná.“

Typickí muži. Nielenže vás zneuctia tým, že sa vyspia s inou ženou, potom sa vám ešte budú snažiť nahovoriť, že sa vlastne nič nestalo a vy ste tá paranoidná šialená mrcha, ktorá do všetkého strká nos a o všetkom musí vedieť. Ale, koniec koncov, nevera stále zostáva neverou, nech už si váš partner myslí, čo chce.

unsplash.com

Pozri aj: Nevera sa dá predvídať. Stačí, ak sa započúvate do hlasu svojho partnera a všimnete si tento znak

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov