Foto: unsplash.com

Keď ste single, zdá sa, že ostatným to vadí viac než vám.

Byť single je v dnešnej dobe úplne bežný jav. A navyše, vôbec to nie je tak hrozné, ako to všetci opisujú. Niektorí ľudia sú single, pretože im to jednoducho tak vyhovuje. Nechcú sa viazať na nič a na nikoho a chcú si užívať slobodný život plný dobrodružstiev. Iní sú zas single, pretože ešte nestretli tú pravú osobu. Tak či onak, nie je to žiadna katastrofa. Zdá sa, že len ostatní ľudia to poriadne nafukujú.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Ľudia sa začnú o váš milostný život zaujímať viac, než vy sami

Kedykoľvek idete niekde s rodinou či priateľmi, vždy vytiahnu rovnaké otázky, ktoré sa týkajú jedného: “Chodíš s niekým?“ Nepýtajú sa vás už na vašu prácu, záľuby alebo to, ako sa máte. Zaujíma ich jedine váš milostný život. A dalo by sa povedať, že sa o to zaujímajú viac, než vy sami.

unsplash.com

#2 Ostatní sa vám snažia niekoho dohodiť

Často to nezostáva len pri otázkach, niektorí si povedia, že váš osud musia zobrať do vlastných rúk, a tak sa vám silou mocou snažia niekoho dohodiť. Či už ide o zlatú čašníčku, nového kolegu alebo bratranca z pätnásteho kolena, snažia sa vás spárovať s hocikým.

#3 Dostávate “rady“, ako nebyť single

Počúvate to z každej strany: musíš ísť medzi ľudí, musíš sa viac zaujímať o ostatných, musíš sa pekne upraviť či viac sa usmievať. A vy máte pocit, že vždy sa vám dostanú len tie „najlepšie“ rady, ako nebyť single.

#4 Ľudia reagujú prekvapene

Ďalšou možnosťou je to, že akonáhle sa niekto dozvie, že ste single, na tvári sa mu zjaví jasné prekvapenie. A samozrejme, že sa to snaží zamaskovať slovami: “Ako je možné, že tak zábavné a milé dievča ako ty nikoho nemá?“ „Ako je možné, že taký športovec a ešte k tomu vtipný je sám?“ No a nezabudnú to zavŕšiť vetou: “Určite si niekoho nájdeš.“

unsplash.com

#5 Zadaní sa začnú vo vašej prítomnosti správať zvláštne

Každý zadaný si zrejme vo vašej prítomnosti začne myslieť, že ak sa bude držať so svojou polovičkou za ruky alebo ak začne rozprávať o láske vášho života, nejakým spôsobom vás to bude raniť, a preto sa začne správať zvláštne. Pravda je však tá, že vám to absolútne nevadí.

#6 Ľudia vám budú hovoriť, ako sa máte obliekať

Nielenže sa vám dostanú „skvelé“ tipy na randenie, z ľudí sa ihneď stanú vaši osobní štylisti a módni poradcovia. „Mala by si nosiť vlasy vo vysokom drdole, vynikne tak tvoj krk. Zlatá je rozhodne tvoja farba, zbav sa všetkých strieborných šperkov.“

#7 Ostatní budú vidieť lásku aj tam, kde nie je

Usmiali ste sa dnes na poštára? Výborne, zrejme ho ostatní budú považovať za vášho budúceho manžela. Podržali ste dnes nejakej dievčine dvere? Gratulujem, váš spoločný syn sa bude volať Tadeáš. Keď ste single, ľudia majú zvláštnu tendenciu vidieť náklonnosť a lásku aj tam, kde celkom určite nie je.

unsplash.com
thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov