Sú to tie milé situácie, ktoré vám veľakrát spríjemnia deň.

Zrejme sa to prihodilo už každému z nás. Taký ten malý krátky moment plný intímnosti s úplným cudzincom. Pocit takéto spojenia na krátky čas s niekým, koho ste nikdy predtým nestretli ani nevideli. Je to jednoducho taká situácia, ktorá je veľmi milá a úsmevná a dokáže poriadne spríjemniť deň.

Článok pokračuje pod videom ↓

A o akých situáciách tu teda hovoríme?

#1 Keď človek, ktorého dlhšiu dobu pozorujete, zachytí váš pohľad a zistí to, no napokon sa len usmeje a nechá vás pozorovať ho ďalej.

#2 Keď sa na chodníku potknete a ten, čo ide oproti vám, sa trochu zahanbene zasmeje a vy sa zasmejete tiež, pretože jednoducho je to vtipná a zároveň milá situácia.

#3 Keď už pri podávaní ruky s novým človekom obaja viete, že večer sa budete hrať na druhú FBI a budete zisťovať o tom druhom všetky informácie.

#4 Keď sa vás niekto cudzí omylom dotkne, ale ten kúsok fyzického kontaktu stačí na to, aby vás úplne zobudil.

unsplash.com

#5 Keď sa na vás niekto usmeje alebo vám akokoľvek inak naznačí, že súhlasí s tým čo rozprávate a páči sa mu váš názor, a vy sa potom polichotení neustále obzeráte tým smerom.

#6 Keď sa konverzácia z nudy (alebo zo slušnosti) s niekým premení na dlhú a zaujímavú konverzáciu, počas ktorej sa dozviete viac a ktorá vám dá viac, než by ste sami čakali.

#7 Keď vám barista dá o ku káve o keksík viac alebo vám nejakým iným spôsobom naznačí, nech máte krásny deň. Je to milé a zaručene to poteší.

#8 Keď sa s nejakým cudzincom sledujete navzájom a potom príde ten moment, keď sa vám stretne zrak a obaja sa len usmejete.

#9 Keď jeden podrží dvere a ten druhý sa naňho vďačne usmeje, pretože hoc ide o ten najmenší prejav láskavosti, je za neho vďačný.

#10 Keď poviete s niekým iným rovnakú vec v rovnaký čas a potom sa len zasmejete nad tým, akí ste vlastne rovnakí.

#11 Keď si s niekým nad niečím povzdychnete v úplnej harmónii, je to akoby ste boli ten najzohratejší pár cudzincov v dejinách.

#12 Keď prechádzate okolo niekoho, o kom si nie ste istí, či ho poznáte alebo nie a tak sa asi päťkrát nadýchnete na pozdrav, no vždy si to rozmyslíte, pretože si jednoducho nie ste istí.

#13 Keď ste vy spolu ešte s niekým jediní dvaja ľudia, čo vybuchnú na verejnosti od smiechu a potom sa smejete už iba zo seba a cítite medzi sebou to spojenie.

unsplash.com

#14 Keď niekoho pozorujete a máte taký ten čudný pocit, že ho jednoducho chápete. Že chápete, prečo robí, čo robí, že chápete, ako sa cíti a chcete mu povedať, že na nič nie je v živote sám. A to aj keď ho vôbec nepoznáte.

#15 Keď si pospevujete a zistíte, že niekto vás počúva, no príde mu to milé a usmeje sa na vás.

#16 Keď sa nemôžete prestať rozplývať nad psíkom a potom sa veľkodušne usmejete na jeho majiteľa, ktorého to poteší a zároveň mu to polichotí.

#17 Keď sa stane niečo nepríjemné a všetci sa začnú po všetkých obzerať s totálnou panikou v očiach a vy si doslova vydýchnete, že nie ste jediný, kto sa v ten moment cíti frustrovane.

#18 Keď sa obaja, vy aj niekto úplne cudzí, pozeráte na nejakú vec a potom jeden prehovorí: „No nie je to nádhera?“ a ten druhý mu odpovie: „Áno, to teda áno“. Je to tá najkratšia konverzácia, no máte pocit, akoby ste spolu práve objavili niečo prevratné.

#19 Keď sa pozdravíte obyčajným kývnutím hlavy s nejakým cyklistom, bežcom alebo turistom popritom, ako aj vy robíte rovnakú aktivitu a viete, že nie ste sám.

unsplash.com

Pozri aj: Ak niekto pri pohľade na vás spraví očami tento pohyb, znamená to, že sa mu páčite

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov