Každá túžime po princovi v ligotavom brnení. No neraz sa ukáže, že zdanie klamalo...

Mnoho žien si myslí, že svadbou sa všetko zmení. Že muž, za ktorého sa chcú silou-mocou vydať, sa jedným „Áno“ zmení na lepšieho človeka. Žena vie, že má nejaké muchy, ale ono sa to časom spraví. Omyl, vážené, nikdy sa to nezmení!

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak váš partner spĺňa niektorý z týchto 15 bodov, ešte sa to dá zvládnuť. No ak preňho platí drvivá väčšina z nich, máte len jednu možnosť. Utekať kade ľahšie!

#1 Je až príliš úzkostlivý

Nedôveruje vám, bojí sa, že vás stratí a musíte mu dokazovať lásku stále dokola? Po čase vás to unaví. Muž by mal byť vo vzťahu ten silnejší, nemalo by to byť naopak, inak vám hrozí, že v kľúčových okamihoch života sa budete musieť spoľahnúť len samé na seba.

#2 Nenávidí zvieratá

V živote nevyhodil pavúka. Radšej ho zlikviduje vašou papučou. Neznáša všetko, čo sa hýbe a najradšej by bol, keby bola planéta len pre ľudí. Ale vlastne krivdíme mu. Má rád zvieratá. Nikdy nepohrdne dobre prepečeným steakom. Čo to však o ňom značí? Že mu chýba empatia.

#3 Pravidlá vo vzťahu mu nič nevravia

Ani rešpekt, vzájomná úcta či váš sexuálny život. Hovorí o ňom svojim kamarátom a možno sa smeje nad tým, že by z vás nebola žiadna pornoherečka. Každý vzťah má svoje pravidlá. A na to by nemal zabúdať ani jeden účastník.

pixabay.com

#4 Zakaždým poruší to, čo sľúbil

Je jedno, čo to je. Niečo vám sľúbi a potom to nesplní. Naozaj veríte, že by vám bol verný až do konca života len preto, že to sľúbil pred oltárom? Ach, aká naivita!

#5 On, len on

Nikdy nebudete uňho na prvom mieste, pretože na tom prvom je on sám. Ak by vás aj (nedajbože) požiadal o ruku, vyhrá on, nie vy. Budete jeho najlepším domácim spotrebičom a hromozvodom, na ktorom si môže vybiť nahromadenú energiu.

#6 Pán Dokonalý

Toto je vôbec jeden z najhorších prototypov partnera. Nikdy si nepripustí svoju chybu. Vždy za ňu môže niekto iný. S najväčšou pravdepodobnosťou vy, alebo otravný šéf, vláda či počasie. On? On netuší, čo to je zlyhanie!

#7 Výhovorky

„Milujem ťa. Preplával by som kvôli tebe more, zabil sedemhlavého draka. Ale teraz vonku prší, tak prídem až zajtra.“ Týchto pár krátkych viet dokonale vystihuje celú pointu. Vždy si nájde výhovorku, prečo sa niečo nedá.

#8 Miluje hádky

Hádka príde do každého vzťahu. Je to normálny proces, ktorý môže mať niekedy liečivé účinky. Dlho hromadené problémy sa konečne dostávajú na povrch a začínajú sa riešiť. Ale ak váš partner úmyselne vyvoláva hádky, pričom sa háda pre každú hlúposť, treba pouvažovať o výmene partnera.

pixabay.com

#9 Nechce sa s vami rozprávať

V spoločnosti iných dokáže rozprávať neuveriteľné storky. Vždy je okolo neho množstvo ľudí, ktorí ho so záujmom počúvajú. No akonáhle ho chcete doma zapojiť do konverzácie, spľasne ako pena na pive. Vyjadruje tým, že konverzácia s vami je pod jeho úroveň.

#10 Klamár

Máme sa tu vôbec o čom baviť, ak váš frajer/partner/muž vášho života vám stále klame do tváre? V takom vzťahu absolútne chýba dôvera. Vráťte ho radšej jeho mame, no prosím skôr, než mu vyprší reklamačná doba.

#11 Lepidlo

Ak chce byť s vami každý okamih života, je to fajn. Aspoň prvé dva týždne. Potom vám bohovsky začne liezť na nervy. Nemáte priestor pre svoje aktivity a to vzťah strašne ubíja.

#12 Svoju rodinu vyslovene neznáša

Áno, chápeme to. Naši rodičia a príbuzní sú niekedy divní. A všetci máme voči ním aké-také výhrady. Ale nebojte sa. Je to obojstranné. No ak má váš partner sústavne niečo proti vašim rodičom, mali by ste zbystriť pozornosť. Môže tak raz rozprávať aj o vás.

pixabay.com

#13 Fajčí

Ak vám to nevadí, tak je to v poriadku. Ale ak sa nechce vzdať zlozvyku, ktorý vám vyslovene vadí, ani kvôli vám, o niečom to svedčí. Prinajmenšom o tom, že pojem silná vôľa mu absolútne nič nehovorí.

#14 Nezrelosť

Už po malej hádke odstrihne ľudí zo svojho života. Ak to takto bude pokračovať, hrozí mu, že ostane na svete sám. Teda, bude mať vás, no po čase vám to pôjde pekne na nervy!

#15 Neustále na vás útočí

A je úplne jedno, či na vás útočí psychicky alebo fyzicky. Sústavne vás „dáva dole.“ No treba si uvedomiť, že akékoľvek násilie nemá vo vzťahu žiadne miesto!

pixabay.com

Veríme, že „ten váš“ na tom nie je až tak zle. A ak nedajbože máte v obývačke takýto exemplár, pošlite ho kade ľahšie! Aj keď to bude bolieť, uvidíte, ako sa vám v konečnom dôsledku uľaví.

Pozri aj: Toto je skutočná pravda o dnešných ženách a dievčatách

tapoos
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov