Citlivosť neznamená slabosť. Týchto 6 superschopností je toho jasným dôkazom.

Hovorí sa, že ak chcete v tomto svete prežiť, nemali by ste si ľudí púšťať príliš blízko k telu. Byť citlivý vraj nie je dobré. Tento stereotyp spôsobil, že nespočetné množstvo ľudí nedokáže pochopiť seba ani svoj potenciál, pretože na prvý pohľad medzi ostatných nezapadajú. Pravdou však je, že hypersenzitivita nie je niečo, za čo sa treba hanbiť, v skutočnosti je to dar. Ak aj vy patríte k vysoko citlivým ľuďom, pravdepodobne máte týchto 6 superschopností.

Článok pokračuje pod videom ↓

Citliví ľudia sa veľakrát môžu cítiť frustrovaní. Nezapadajú do spoločnosti a svet si ich nevšíma, kým od nich niečo nepotrebuje. Citlivosť sa často zamieňa za slabosť. Byť citlivý však neznamená byť slabý. Ba naopak, citlivosť predstavuje silu. Táto sila vyplýva zo schopnosti byť úprimný k sebe a ku svetu, byť v kontakte s vlastnými pocitmi. A toto sú jasné dôkazy, že vaša citlivosť je vaša superschopnosť:

Senzor na iných ľudí

Hypersenzitívne osoby sú citlivé na pocity iných ľudí. Ak používate túto superschopnosť dobre, dokážete ľahko a rýchlo zistiť napríklad to, kedy je niekto smutný, chorý alebo ho niečo trápi, a to aj napriek tomu, že sa to pokúša veľmi dobre skryť.

pexels.com

Spravujete svoju vlastnú realitu

Vizualizujete si ideálny stav pre vašu myseľ a vaše telo a pracujete na tom, aby ste ho dosiahli. Dokážete ovplyvňovať svoje vlastné pocity, aj keď je to niekedy veľmi náročné.

Vaša bolesť je vaša sila

Počuli ste už o tom, že najlepší liek na bolesť je bolesť samotná? Ľudstvo pokročilo tak dopredu, pretože vie, že bolesť signalizuje veci, ktoré je potrebné opraviť – či už sú fyzického alebo psychického charakteru.

Ponárate sa do radosti

Ako citlivá osoba môžete absorbovať všetku negativitu sveta, ale taktiež dokážete pohltiť všetko šťastie, ktoré sa ukrýva okolo vás. Absorbovať všetku pozitívnu energiu je pre vás ľahšie, než pre kohokoľvek iného.

pexels.com

Ste úprimní

Nepredstierate, že navonok ste silní, pokiaľ vo vnútri umierate. Vaša myseľ musí byť zajedno s realitou, ktorú vykresľujete. Ste totiž úprimní a to v dnešnej dobe pokojne môžeme považovať za superschopnosť.

Nie ste obyčajní

Ste originálni, ste iní. A vy to veľmi dobre viete. Nastal čas, kedy by ste to mali prestať skrývať využiť svoju silu na to, aby ste pomohli zmeniť iné životy k lepšiemu.

Pozri aj: Vysoká citlivosť nemusí byť vždy príjemná. Týchto 19 znakov vám prezradí, že patríte k hypersenzitívnym ľuďom

simplecapacity
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov